Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Platile BNPL vor reprezenta 437 miliarde $, la nivel global, pana in 2027 (raport)

Pana in 2027, consumatorii din intreaga lume vor cheltui 437 miliarde $ pe plati de tipul BNPL („cumpara acum, plateste mai tarziu”), aflam de pe internetretailing.net. Comparativ, in 2022, suma estimata, la nivel global, este de doar 112 miliarde $ – deci crestrea va fi una de 291%! Lumea va apela din ce in ce mai des la sistemele de plata BNPL, pe fondul presiunilor financiare din ce in ce mai mari, a inflatiei si nevoii tot mai mari de solutii ieftine de credit.

Cifrele provin dintr-un raport marca Juniper Research, care a descoperit ca cea mai importanta problema legata de aceasta nisa este faptul ca nu se fac suficiente verificari apropo de posibilitatea clientilor de a-si plati ratele viitoare. Consumatorii primesc credite mai mari decat pot plati, dar acest lucru se va schimba pe viitor, crede sursa amintita (pe masura ce fiecare tara va reglementa clar sistemul BNPL, din punct de vedere financiar).

Aceasta metoda de plata vine la pachet cu mai putine cosuri online abandonate, iar piata in care BNPL-ul se dezvolta rapid este cea a serviciilor medicale. Din ce in ce mai multe clinici private ofera pacientilor aceasta posibilitate de plata amanata, in rate, iar pandemia COVID-19 a accelerat aceasta tendinta. Studiul a fost efectuat in 8 regiuni-cheie: America de Nord si Latina, Europa Centrala si de Est (inclusiv Romania), China, subcontinentul indian, Asia-Pacific, Africa si Orientul Mijlociu.

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply