Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Platforma Square a procesat cu 39% mai multe plati in Q3

square

In al treilea trimestru al anului fiscal in curs, platforma de plati online Square Inc. (lansata, in 2010, de antreprenorul Jack Dorsey, co-fondatorul si CEO-ul Twitter) a tranzactionat cu 39% mai multe plati decat in Q3-ul anului anterior, informeaza reuters.com. Adica un total de 13,2 miliarde $. Square este o platforma care accepta (in SUA, Canada, Japonia si Australia) plati cu carduri de credit si debit, prin intermediul unui dispozitiv mobil patrat (cititor de carduri), atasat la iPhone, iPad, iPod Touch sau dispozitive Android (la mufa de casti). Sistemul iti permite si sa trimiti chitante prin sms sau email.

Cresterea este mai mare decat cea asteptata de companie (de 12,47 miliarde $), care si-a ajustat, ca urmare, predictiile pentru intregul an fiscal. Anuntul a produs o crestere a actiunilor Square Inc. cu 6,8%. In ultimul trimestru, retailerii mari au reprezentat 43% dintre clientii platformei (o crestere mica fata de Q2 – 42%), iar CFO-ul Sarah Friar „da vina” pe Square Capital, programul de imprumuturi al companiei (care a procesat 208 milioane $ in Q3, cu 70% mai mult decat in acelasi trimestru al anului fiscal anterior) si pe produsele noi, ca Instant Deposits.

Leave a reply