Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Nu ai cont inca? Creează un cont nou pentru a avea acces in toate sectiunile ECOMpedia.ro.

Platforma mobilPay Delivery, lansata oficial pentru utilizatorii mobilPay Wallet

NETOPIA Payments lanseaza oficial mobilPay Delivery, platforma de comenzi de la restaurante, magazine si producatori locali de produse alimentare. Cel mai mare procesator de plati electronice din Romania transmite, intr-un comunicat de presa, ca noul serviciu este integrat in aplicatia mobila dezvoltata de companie (mobilPay Wallet), care este singurul portofel digital din Romania cu care se pot face plati in toate mediile.

In platforma au fost inrolate in perioada pilot peste 20 de restaurante din Bucuresti. Pana la finalul acestui an, compania estimeaza listarea a peste 100 de restaurante partenere. Pentru plasarea comenzilor, utilizatorii trebuie sa acceseze sectiunea Restaurante din aplicatia mobilPay Wallet, sa isi introduca adresa de livrare si apoi sa aleaga preparatele preferate de la restaurantele partenere disponibile in zona. Acestia pot opta pentru livrare la adresa sau pickup (ridicare personala). Comenzile se fac simplu, iar metoda de plata este deja salvata in contul fiecarui utilizator, fiind acceptata plata online cu cardul sau tichete de masa de la toate companiile emitente.

„Dezvoltam constant noi servicii si functionalitati in aplicatia mobilPay Wallet, astfel incat utilizatorii nostri sa se bucure de o experienta 100% digitala, chiar si in cele mai simple activitati cotidiene. Prin noul serviciu mobilPay Delivery, acestia pot comanda rapid preparatele preferate din meniurile restaurantelor partenere”, a transmis Antonio Eram (foto, CEO NETOPIA Payments).

In scurt timp, in mobilPay Delivery va fi adaugata sectiunea Magazine, adresata comerciantilor din domenii precum Legume & Fructe, Apicultura, Inghetata, Vinuri, Cafea sau Produse traditionale. Comerciantii romani care activeaza in zona de restaurante, fast-food-uri, cafenele, magazine alimentare sau mici producatori locali din domeniul agricol si au organizat propriul serviciu de livrare, se pot inregistra in mobilPay Delivery completand formularul disponibil aici. Acestia pot beneficia de expunerea ofertei lor intr-o aplicatie cu peste 300.000 de utilizatori si de acces la o platforma de comanda directa, care integreaza automat solutiile de cos de cumparaturi online si plata online. NETOPIA Payments percepe comerciantilor un comision de 6% din fiecare tranzactie inregistrata (care include si taxele de procesare a platilor).

Leave a reply