Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

evoMAG.ro a investit 15.000 € intr-un service pentru trotinete electrice

Site-ul evoMAG.ro anunta, intr-un comunicat de presa, ca a devenit primul magazin online din Romania care ofera service pentru trotinetele electrice, in urma unei investitii de 15.000 €. Service-ul este deschis in aceeasi locatie cu showroom-ul (Splaiul Unirii, nr. 257-259, sector 3, Bucuresti), ca urmare a cresterii vanzarilor de trotinete electrice in tara noastra, dar si a cererii clientilor pentru servicii de reparatii. Cea mai mare parte a investitiei a mers catre achizitia de echipamente specifice dotarii service-ului.

„Am vazut o efervescenta in vanzarile de trotinete electrice inca de la inceputul anului trecut, iar in ultimele luni, odata cu regulile de distantare sociala, interesul pentru aceasta categorie de produse a fost si mai mare. Fiind un mijloc de transport intuitiv, utilizatorii isi pun trotineta in functiune imediat ce au achizitionat-o, fara o minima documentare in privinta utilizarii corecte. Ca o consecinta fireasca si numarul de defectiuni este mare, iar cererea pentru reparatii rapide este pe masura. In service-ul dedicat de la evoMAG, reparam lunar, in medie, 500 de trotinete, din orice model, de la toti producatorii existenti pe piata din Romania”, spune Mihai Patrascu (foto, CEO evoMAG.ro).

Cele mai frecvente defectiuni ale trotinetelor electrice apar dupa primele 3-6 luni de utilizare, din cauza folosirii necorespunzatoare a acestora (utilizatorii nu citesc manualul de instructiuni). In plus, gropile din carosabil, coborarea si urcarea bordurilor si incarcarea deficitara a bateriilor cauzeaza si ele probleme. Cele mai frecvente interventii in service sunt: repararea penelor de cauciuc, a franelor, inlocuirea placutelor de frana, a discurilor, a bateriilor, reglajele si verificarea produselor inainte de livrarea acestora.

Interventia dureaza intre 2 si 48 de ore, in functie de complexitatea problemei si are loc dupa o programare prealabila. Initial are loc o discutie cu specialistii evoMAG.ro si, daca situatia o impune, clientul aduce trotineta in service. Se evalueaza apoi durata si costul interventiei. Aici gasiti toate preturile din service-ul evoMAG.ro, care variaza intre 10 lei si 150 de lei.

Comentariu ( 1 )

  1. […] electrice. Aceasta categorie de produse a inregistrat anul trecut o crestere de 20%, iar evoMAG.ro a investit 15.000 € intr-un service pentru acestea, in iulie 2020. De la infiintare si pana in prezent, aici au fost reparate […]

Leave a reply