Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Nu ai cont inca? Creează un cont nou pentru a avea acces in toate sectiunile ECOMpedia.ro.

PC Garage estimeaza afaceri de peste 45 milioane € in 2016

logo-pcgaragePCGarage.ro, site specializat in produse IT si electronice (care este unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata de gen din Romania si care a aparut in 2005), aniverseaza 11 ani de activitate si transmite – intr-un comunicat de presa – obiectivele pentru anul in curs. Compania a incheiat 2015 cu o cifra de afaceri mai mare cu 30% fata de anul anterior, de 165 de milioane lei, care a transformat 2015 in cel mai bun an din existenta magazinului, datorita interesul tot mai mare aratat de clienti pentru produsele de gaming si categoria de smartphone-uri din portofoliul site-ului.

Pentru 2016, PC Garage estimeaza o cifra de afaceri de peste 45 milioane €. PC Garage a lansat deja in 2016 si mai multe produse care s-au bucurat de mare succes in randul pasionatilor de tehnologie, transmite compania in acelasi comunicat. Cele mai asteptate evenimente au fost lansarile placilor video NVIDIA GTX 10 si AMD Radeon RX. Totodata, a participat la mai multe festivaluri destinate iubitorilor de tehnologie, printre care Comic Con, Sci+Fi Fest si Bucharest Technology Week, LSE LANParty.

Portofoliul PC Garage numara peste 30.000 de produse active, peste 250.000 de clienti inregistrati pe site si peste 400.000 de clienti la nivelul intregului grup. In fiecare luna, site-ul magazinului ajunge la aproximativ 1 milion de vizite

Leave a reply