Inregistreaza-te

Conectare

Parola pierduta

Ti-ai uitat parola? Introdu adresa de email asociata contului si vei primi instructiuni pentru recuperarea parolei.

Adauga intrebare

Ne pare rau dar nu ai permisiunea sa adaugi intrebari.
Trebuie sa te conectezi pentru a adauga o intrebare.

Conectare

Inregistreaza-te

Pentru a avea acces in toate sectiunile site-ului este nevoie sa ai cont.

Amazon are puncte de ridicare self-service si in California

amazon-locker

Sacramento (California) este cel mai nou oras in care este disponibil serviciul de ridicare a produselor comandate de pe Amazon dintr-un locker, aflam de pe sacbee.com. Peste 20 de puncte de ridicare portocalii, botezate simpatic (Claude, Bram, Dottie, Amanda, Delaney), au fost amplasate in supermarket-uri Safeway, 7-Eleven si Circle K.

Locker-ele Amazon sunt disponibile in San Francisco, Boston, Chicago, Virginia, Delaware, Los Angeles, New Jersey, Seattle, New York, Philadephia, Phoenix, Portland, San Jose, dar si in Londra; pe site, cumparatorul selecteaza locker-ul dorit, la check-out, si poate alege ridicarea stardard sau cea de 1 zi; la sosirea coletului in punctul de ridicare, clientul e avertizat prin SMS si email, primind un cod cu care isi poate ridica produsul in maxim 3 zile lucratoare; in anumite lockere poti si returna produsul, daca nu iti convine ceva la el.

Amazon a lansat serviciul Amazon Lockers in 2011 si promite ca, de Sarbatori, sa monitorizeze atent afluxul de pachete livrate prin intermediul acestui serviciu, pentru a se asigura ca livrarile nu vor depasi capacitatea locker-elor.

 

Raspunde la aceasta intrebare