Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

PayPal a platit 4 miliarde $ pe platforma Honey

PayPal a anuntat recent ca a platit 4 miliarde $ pentru a cumpara Honey  Science Corporation, compania creatoare a add-on-ului de browser si aplicatiei mobile Honey, informeaza site-ul techcrunch.com. Suma este cea mai mare platita pana acum de PayPal si ii va permite sa faca un pas inainte in calatoria de cumparare digitala: compania planuieste sa adauge tehnologia Honey in propriile produse, ajungand astfel la 300 de milioane de utilizatori si 24 de milioane de comercianti parteneri (care vor putea oferi promotii personalizate). Si concurand atat cu nume ca Visa si Mastercard, cat si cu Apple, Google si Facebook – care au patruns pe piata platilor online, in ultimii ani.

Honey a aparut in 2012 si aplica automat cupoane de reduceri existente produselor din cos, te anunta cand pretul a scazut sub un anumit prag si iti ofera, pentru cumparaturile facute, puncte care pot fi transformate in gift card-uri (programul „Honey Gold”). Honey are lunar 17 milioane de utilizatori activi, majoritatea tineri de ambele sexe. Anul trecut, a economisit acestor clienti peste 800 milioane $, prin intermediul instrumentelor oferite, iar pana acum suma totala economisita depaseste 2 miliarde $.

„Suntem entuziasmati de faptul ca putem lua functionalitatile oferite de Honey – descoperirea de produse, tracking-ul preturilor, ofertelor si programul de loialitate – si incorpora asta in experienta oferita de PayPal si Venmo. Cand Honey spune ca baga bani in buzunarele clientilor proprii, asta se aliniaza perfect cu ceea ce vrem noi sa facem. Vrem sa facem comertul digital si serviciile financiare mai ieftine, mai usor de folosit, mai distractive si accesibile oamenilor din intreaga lume”, transmite John Kunze (SVP Global Consumer Products and Technology la PayPal).

Comentariu ( 1 )

  1. […] e-commerce facuta de compania de plati, dupa ce a cumparat – anul trecut, cu 4 miliarde $ – platforma Honey (o extensie de browser care ofera cupoane de reduceri produselor din cos). Apoi, in martie 2020, a […]

Leave a reply