Inregistreaza-te

Conectare

Parola pierduta

Ti-ai uitat parola? Introdu adresa de email asociata contului si vei primi instructiuni pentru recuperarea parolei.

Adauga intrebare

Ne pare rau dar nu ai permisiunea sa adaugi intrebari.
Trebuie sa te conectezi pentru a adauga o intrebare.

Conectare

Inregistreaza-te

Pentru a avea acces in toate sectiunile site-ului este nevoie sa ai cont.

PayPal a ajuns la 210 milioane de utilizatori

PayPal

Compania de plati online PayPal continua sa impresioneze cu numarul de tranzactii pe care le realizeaza in fiecare trimestru, scrie businessinsider.com. In H2 2017 (aprilie – iunie), compania a avut un volum de plati total de 106 miliarde $, cu 26% mai mult fata de aceeasi perioada a anului trecut (YoY). In acelasi timp, a castigat 6,5 milioane de clienti – cel mai mare numar din ultimii 3 ani! – si a atins un total de 210 milioane de utilizatori!

paypal

In plus, acum compania creste organic, numarul total al tranzactiilor anual/utilizator crescand cu 10%. PayPal si-a schimbat abordarea si a batut palma cu numeroase firme din diverse domenii, un risc calculat care a dat roade, mai adauga sursa: in ultimii 2 ani, a semnat 18 partneriate cu retele de carduri de credit/debit, prin intermediul carora utilizatorului i se permite sa aleaga cu ce plateste online (cardul sau un cont bancar), alegand de cele mai multe ori prima optiune.

In plus, isi doreste sa devina o prezenta omnichannel in vietile financiare ale utilizatorilor sai, permitandu-lesa plateasca din ce in ce mai des si in cat mai multe locuri via PayPal (in toamna anului trecut, era metoda nr. 1 de plata a cumparatorilor transfrontalieri, de exemplu).

Raspunde la aceasta intrebare