Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Nu ai cont inca? Creează un cont nou pentru a avea acces in toate sectiunile ECOMpedia.ro.

PayPal a ajuns la 210 milioane de utilizatori

PayPal

Compania de plati online PayPal continua sa impresioneze cu numarul de tranzactii pe care le realizeaza in fiecare trimestru, scrie businessinsider.com. In Q2 2017 (aprilie-iunie), compania a avut un volum de plati total de 106 miliarde $, cu 26% mai mult fata de aceeasi perioada a anului trecut (YoY). In acelasi timp, a castigat 6,5 milioane de clienti – cel mai mare numar din ultimii 3 ani! – si a atins un total de 210 milioane de utilizatori!

paypal

In plus, acum compania creste organic, numarul total al tranzactiilor anual/utilizator crescand cu 10%. PayPal si-a schimbat abordarea si a batut palma cu numeroase firme din diverse domenii, un risc calculat care a dat roade, mai adauga sursa: in ultimii 2 ani, a semnat 18 partneriate cu retele de carduri de credit/debit, prin intermediul carora utilizatorului i se permite sa aleaga cu ce plateste online (cardul sau un cont bancar), alegand de cele mai multe ori prima optiune.

In plus, isi doreste sa devina o prezenta omnichannel in vietile financiare ale utilizatorilor sai, permitandu-lesa plateasca din ce in ce mai des si in cat mai multe locuri via PayPal (in toamna anului trecut, era metoda nr. 1 de plata a cumparatorilor transfrontalieri, de exemplu).

Leave a reply