Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Parteneriat pe 2 ani, intre platformele e-commerce Wish si PrestaShop

Platformele de comert electronic Wish si PrestaShop au anuntat un parteneriat pe 2 ani, informeaza site-ul pymnts.com. Colaborarea va permite celor peste 300.000 de comercianti PrestaShop sa-si vanda produsele milioanelor de clienti care intra pe Wish.

Vanzatorii care folosesc PrestaShop vor avea acces direct la un modul de integrare, care ii va conecta la tabloul de bord al comerciantilor Wish, ajutandu-i astfel sa sincronizeze produsele si comenzile intre cele doua platforme. In plus, utilizatorii platformei PrestaShop vor avea acces la instrumente de marketing si suport vanzari, in timp ce Wish va putea accesa statutul oficial de „Partener de incredere” si un landing page special, pe PrestaShop.

„Wish serveste milioane de clienti din intreaga lume, oferindu-le produse de calitate superioara, la preturi accesibile si o experienta de shopping personalizata si distractiva. Partneriatul cu PrestaShop ne va permite sa le oferim clientilor nostri si mai multi comercianti si branduri de calitate si vanzatorilor PrestaShop – o platforma globala pe care sa faca tranzactii”, a transmis presei Alan Small (Senior Business Development Manager for Europe, Wish).

„In postura de «Partener de incredere», suntem siguri ca Wish va oferi sprijinul si instrumentele necesare comerciantilor nostri, pentru a avea succes pe un marketplace global. Abia asteptam sa incepem colaborarea cu Wish, pentru a ajuta mii de vanzatori sa-si aduca produsele in casele consumatorilor din intreaga lume”, a completat Valerio Martelli (Vice President of Partnerships, PrestaShop).

Leave a reply