Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Platforma foodpanda a deschis a doua locatie pandamart din Cluj-Napoca

Platforma de comenzi si livrari rapide foodpanda anunta, intr-un comunicat de presa, deschiderea unei noi locatii pandamart in Cluj-Napoca. pandamart este o retea de magazine proprii, de la care utilizatorii pot comanda digital, doar din platforma, cu livrare in 30 de minute de la plasarea comenzii in aplicatie. Acesta este cea de-a doua locatie pe care compania o deschide in oras, in prima jumatate a acestui an, iar acum ofera acoperirea integrala a municipiului Cluj-Napoca, pentru comenzi si livrari de la pandamart.

Produsele disponibile in supermarketul digital vin in completarea ofertei marilor lanturi comerciale din oras listate pe platforma si se axeaza pe nevoile imediate ale clientilor. Clujenii pot accesa oferta celui mai apropiat pandamart in sectiunea Shops/Magazine a platformei, avand disponibile in prezent peste 2.000 de produse de uz cotidian. Printre categoriile listate in oferta pandamart se numara: fructe si legume, lactate si oua, mezeluri si carne proaspata, produse congelate, bacanie, produse pentru mic dejun, dulciuri si gustari, apa, sucuri si bauturi, produse din tutun, alcool, paine si produse panificatie, cosmetica si ingrijire personala, produse destinate mamei si copilului, produse pentru animale de companie. In completarea acestora, compania a introdus si categorii noi: produse pentru diete speciale (diete vegane sau fara gluten), bauturi artizanale, produse romanesti.

„Clujenii sunt printre cei mai activi utilizatori ai platformei foodpanda, fie ca vorbim despre comenzi de la restaurante sau de cumparaturi rapide. Datorita succesului inregistrat de prima locatie pandamart inaugurata in Cluj-Napoca la inceputul acestui an, am decis sa deschidem inca o locatie pandamart in oras si sa oferim acoperire integrala pentru cumparaturi ce pot fi livrate in 30 de minute. Ne propunem astfel sa devenim serviciul rapid la care clientii nostri apeleaza cu prioritate, atunci cand au nevoie imediata de produse de uz cotidian, complementar ofertei variate a retailerilor parteneri”, transmite Andreea Petrisor (Managing Director foodpanda Romania).

Valoarea minima a unei comenzi este de 49,99 lei, iar taxa de livrare porneste de la 5,99 lei si difera in functie de zona de livrare sau de campaniile in derulare. Intervalul orar in care clujenii pot face comenzi de la pandamart este cuprins intre orele 09:00 si 23:00. In prezent, primele trei locatii pandamart din tara functioneaza in Bucuresti si Cluj-Napoca, urmand ca pe parcursul acestui an compania sa extinda reteaua de magazine si in Oradea, Targu Mures, Pitesti, Ploiesti si Iasi.

Leave a reply