Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Glovo a cumparat foodpanda Romania

Compania Delivery Hero (care detine serviciul de food delivery foodpanda) a anuntat ca si-a vandut o parte dintre operatiunile din regiunea balcanica, informeaza uk.finance.yahoo.com. Rivalii de la Glovo vor cumpara operatiunile Delivery Hero in Bosnia Herzegovina, Bulgaria, Muntenegru, Romania si Serbia, in Croatia urmand sa se ocupe doar de anumite aspecte ale operatiunilor companiei. In tara noastra, preluarea foodpanda va avea loc in primul trimestru din 2022, in timp ce in celelalte 5 tari predarea carmei se va face in urmatoarele cateva saptamani. Dupa o perioada de tranzitie, numele de foodpanda va avea parte de un rebranding, devenind Glovo.

Glovo este prezent in 50 de tari din Asia, Europa, America Latina, Orientul Mijlociu si Africa de Nord si in toate cele 6 tari amintite mai sus, unde are o pozitia puternica pe piata. Compania a axata pe livrarea de mancare gatita a fost lansata in 2011, are sediul la Berlin si este listata la bursa din Frankfurt din 2018. Aplicatia de livrare Glovo a fost fondata la Barcelona, in 2015, opereaza in Europa de Sud-Vest, de Est si Africa subsahariana si conecteaza utilizatorii cu restaurante, hipermarketuri, farmacii si magazine diverse, permitandu-le celor dintai si livrari personalizate (in categoria „Orice”).

„Delivery Hero a construit o afacere de top in regiunea balcanica, in ultimii cativa ani. Dar, avand o multime de prioritati operationale de rezolvat, credem ca Glovo este mai bine pozitionat pentru a continua sa construiasca o experienta uimitoare pentru clientii nostri din aceasta regiune”, a transmis Niklas Ostberg (CEO si Cofodator Delivery Hero). „Ideea de a ne concentra pe piete unde vedem oportunitati clare de a fi lideri si de a construi o afacere sustenabila a fost mereu centrala strategiei noastre pe termen lung. Europa Centrala si de Est este o parte foarte importanta a acestui plan. Regiunea a primit cu bratele deschise platformele de livrare on-demand”, a completat Oscar Pierre (CEO Glovo).

Leave a reply