Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Nou: clientii Floria pot plati in magazin, prin QR code si mobilPay Wallet

Clientii care viziteaza florariile Floria din Bucuresti, Otopeni si Ploiesti au mai nou posibilitatea de a plati mult mai simplu, prin scanarea unui cod QR cu telefonul mobil si utilizarea acestuia in aplicatia mobilPay Wallet, transmite compania, intr-un comunicat de presa. MobilPay Wallet este singurul portofel digital din Romania cu care se pot face plati in toate mediile (magazine online, la casele de marcat, direct in aplicatie). Astfel, in cele sase florarii din orasele amintite, clientii pot plati pe loc buchetul dorit, cu doar 3 click-uri.

„Impreuna cu Floria introducem pentru prima oara in Romania afisarea codurilor QR in dreptul produselor din magazin, pentru plata instant prin functia Scan&Pay a mobilPay Wallet. Reimaginam astfel intregul proces de plata din magazin si suntem convinsi ca noua solutie de achitare directa a produselor va fi adoptata rapid si de catre alti retaileri care comercializeaza produse cu intervale de preturi standardizate, oferind clientilor o experienta de cumparare mult mai rapida”, transmite Antonio Eram (CEO & Founder mobilPay.com).

„Parteneriatul cu NETOPIA mobilPay si implementarea QR code-urilor care permit plata rapida prin smartphone in florariile Floria reprezinta un pas important in directia strategica in care ne indreptam din perspectiva digitalizarii si diversificarii modalitatilor de plata. Ne bucuram sa fim si in acest context un retailer care sustine inovatia si simplificarea proceselor prin tehnologie. NETOPIA mobilPay este procesatorul de plati prin card de pe Floria.ro si deci adoptarea solutiei de plata mobilPay Wallet dezvoltata de echipa lor pentru offline este un demers natural”, declara si Adrian Ciucur (CEO Grup Floria).

Leave a reply