Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

NETOPIA: peste 6,5 milioane plati digitale procesate in S1, +45% YoY

Anul trecut, in august, NETOPIA Payments anunta o crestere de 56% a tranzactiilor digitale primele 6 luni din 2017, adica un total de peste 4,7 milioane de plati online si mobile. Un an mai tarziu, cresterea este cu 45,53% mai mare fata de anul trecut – adica peste 6,5 milioane de tranzactii digitale, in valoare de peste 171 milioane €, in crestere cu 30% comparativ cu primul semestru din 2017 – transmite compania, intr-un comunicat de presa.

„Din ce in ce mai multi romani aleg sa foloseasca platile electronice pentru tranzactiile de zi cu zi, iar misiunea noastra este sa le asiguram in continuare cele mai inovative, sigure si usor de utilizat instrumente digitale de plata”, transmite Antonio Eram (foto, CEO si Fondator NETOPIA Payments).

Alte cifre relevante din comunicat:

  • din totalul platilor digitale intermediate in primele sase luni, aproape 3,6 milioane au fost tranzactii online efectuate cu cardul (+46,25% YoY)
  • valoarea medie a unei plati a scazut cu circa 10% fata de anul trecut, de la 51 la 45 €
  • doua treimi dintre clienti au facut mai mult de o plata via NETOPIA
  • 50% dintre plati au fost facute pe dispozitive mobile (cu 15% mai mult YoY), 50% – de pe desktop
  • 40% din totalul tranzactiilor au fost facute de persoane cu varsta cuprinsa intre 25 si 34 de ani, urmati de cei cu varsta intre 35 si 44 de ani (26%) si de tinerii intre 18 si 24 de ani (12%)
  • platile au fost facute in principal de barbati (62%), femeile avand o pondere de 38%
  • cele mai multe tranzactii au fost facute in Bucuresti (42% din total), Cluj (12%), Timis (6%), Iasi (5%)

Leave a reply