Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

NETOPIA Payments: tranzactii de peste 350 milioane €, in Q1 2023 (+30% YoY)

NETOPIA Payments anunta, intr-un comunicat de presa, ca a avut tranzactii in valoare de peste 350 milioane €, in primul trimestru al anului 2023, prin intermediul tuturor metodelor de plata disponibile, inclusiv mobil, desktop si tableta. In plus, tranzactiile online procesate au crescut cu 30% fata de aceeasi perioada a anului precedent, iar valoarea medie a unei tranzactii a fost de 265 lei, anunta cel mai utilizat procesator de plati electronice din Romania.

In primele 3 luni ale anului curent, NETOPIA Payments a reusit sa isi mareasca portofoliul de comercianti cu 30%. Domeniile din care provin acestia sunt diverse: transport, Fashion, IT&C si electrocasnice. Aceasta crestere este atribuita investitiilor facute in tehnologie si in infrastructura de plati online, pentru a satisface nevoile clientilor din sectoare diferite.

In ceea ce priveste platformele e-commerce folosite de comercianti, topul ramane neschimbat comparativ cu anul trecut. WooCommerce (modulul e-commerce al WordPress) conduce cu aproape 50%, urmat de platformele custom (cu aproape 15%), iar Shopify ocupa locul trei (cu aproximativ 9%). NETOPIA Payments are peste 30 de integrari cu diverse platforme locale si internationale, pentru a oferi comerciantilor o modalitate sigura si usoara de a accepta platile online.

In primul trimestru din 2023, peste 66% dintre romani au folosit smartphone-ul pentru a face cumparaturi. „Inca din 2017 am observat ca smartphone-ul devine din ce in ce mai important pentru romani in ceea ce priveste cumparaturile online. De aceea, una dintre misiunile noastre este de a oferi, constant, cea mai buna experienta de plata pentru utilizatori. Pentru a putea indeplini aceasta misiune, NETOPIA Payments a investit, de-a lungul anilor, in multiple servicii si functionalitati, menite sa faca procesul de plata cat mai simplu si intuitiv posibil. De asemenea, lucram in permanenta la dezvoltarea si implementarea mai multor trenduri de UI si UX, astfel incat sa oferim utilizatorilor finali o experienta de plata cat mai usoara si accesibila”, a declarat Horia Grozea (foto, Sales & Business Development Director, NETOPIA Payments).

Pentru anul 2023, obiectivele de business ale companiei includ consolidarea pozitiei de lider pe piata de procesare a platilor e-commerce, prin investitii continue in tehnologie. Totodata, NETOPIA Payments isi propune sa ofere servicii adaugate care sa contribuie la maximizarea profiturilor comerciantilor si sa raspunda cat mai bine nevoilor si asteptarilor clientilor.

Leave a reply