Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

NETOPIA Payments si Oney Bank lanseaza o solutie de plata BNPL

NETOPIA Payments (cel mai utilizat procesator de plati online din Romania) anunta, intr-un comunicat de presa, lansarea solutiei de plata buy now, pay later/BNPL „3x4x Oney’’, in colaborare cu Oney Bank. Noua solutie de plata online raspunde cerintelor si nevoilor in continua schimbare ale pietei e-commerce din Romania.  

„3x4x Oney” reprezinta o alternativa la solutia clasica de plata cu cardul de rate, iar principalul ei avantaj este ca ofera oricarui client care detine un card de debit emis in Romania (sub siglele Visa si Mastercard) optiunea de a face cumparaturi online, cu plata in rate, fara dobanda. Mai exact, aceasta permite plata in 3 sau 4 rate, pentru un cos de cumparaturi de 450-12.000 lei. Rambursarea ratelor se poate face cu orice card de debit (inclusiv cel de salariu). Clientul va achita prima rata pe loc si va putea folosi doar un card care are termen de valabilitate pana la achitarea integrala a ratelor.

Aceasta solutie de plata aduce o serie de beneficii rapide pentru magazinele online, dar si pentru cumparatori. Pentru magazinele online, principalul beneficiu este ca le ofera posibilitatea de a-si largi portofoliul de clienti si de a-si mari valoarea cosului de cumparaturi, ceea ce reprezinta un avantaj competitiv semnificativ pe piata e-commerce din autohtona. Implementarea solutiei BNPL Oney de catre magazinele online care utilizeaza serviciile NETOPIA Payments este automatizata si se face prin intermediul platformei de administrare a contului de utilizator. 

Pentru clienti, principalele beneficii sunt: rapiditatea, simplitatea (solicitarea de finantare este procesata in cateva secunde, nefiind necesare documente justificative pentru dovada veniturilor, iar clientul poate folosi orice card de debit pentru rambursarea ratelor, la scadenta) si lipsa costurilor (clientul nu plateste dobanda sau alte taxe de procesare, daca ratele sunt rambursate in termen).

„Prin introducerea solutiei BNPL Oney, ne propunem sa intarim angajamentul fata de succesul partenerilor nostri. Ne dorim sa le oferim o paleta cat mai variata de instrumente de plata pentru a-i ajuta sa-si creasca vanzarile online. Diferenta majora pe care o aduce aceasta solutie de plata este ca poate scadea considerabil abandonul cosului de cumparaturi, iar partenerii nostri pot sa vanda mai mult in mediul online”, transmite Horia Grozea (Director Comercial NETOPIA Payments).

„Rezultatele inregistrate in urma implementarii acestei solutii in Romania, la sfarsitul anului 2023, dovedesc ca «3x4x Oney» corespunde unei nevoi reale din piata si ca solutia noastra poate ajuta in mod real comerciantii sa isi creasca vanzarile cu pana la 30%”, completeaza Adrian Rusen (Director Comercial Oney Finances Romania). 

Leave a reply