Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

NETOPIA Payments accepta plati online via Google Pay

Serviciul Google Pay a fost lansat recent in Romania, ING Bank anuntand acceptarea in sistem a cardurilor fizice ale clientilor proprii, la mijlocul lunii noiembrie. Acum, NETOPIA Payments anunta, intr-un comunicat de presa, ca este prima platforma de plati digitale de pe piata autohtona care accepta platile online Google Pay.

Cel mai utilizat procesator de plati electronice din Romania (circa 70% cota de piata) transmite de metoda de plata a fost integrata deja pentru 80% din cei aproximativ 30.000 de comercianti inrolati in platforma, urmand ca, in perioada urmatoare, optiunea sa fie disponibila pentru toate magazinele online partenere. In urma parteneriatului dintre NETOPIA Payments si Google, clientii comerciantilor inrolati pot accesa direct din pagina de plata a magazinului online optiunea de plata prin Google Pay, printr-o simpla apasare de buton.

„NETOPIA Payments este primul procesator de plati electronice din Romania care permite optiunea de plata prin Google Pay la comerciantii online parteneri. Impreuna cu echipa NETOPIA Payments incercam sa identificam in permanenta cele mai noi si inovatoare servicii pe care sa le implementam, astfel incat partenerii nostri si clientii lor sa beneficieze de cea mai cuprinzatoare experienta de plata de pe piata romaneasca. Noul parteneriat dezvoltat cu Google Pay este unul strategic pentru compania noastra, in completarea serviciilor pe care le oferim de peste 17 ani pe piata locala”, transmite Antonio Eram (foto, CEO NETOPIA Payments).

„Ne bucuram ca NETOPIA Payments a devenit partener Google Pay si va putea sa integreze acest serviciu pentru clientii sai. In consecinta, acestia din urma vor avea optiunea de a oferi o noua experienta de check-out, rapida, simpla si sigura, pentru persoanele care achizitioneaza produse si servicii online”, completeaza Dan Oros (Director de Marketing, Google Romania).

Comentarii ( 2 )

  1. […] Strategia pe care a adoptat-o compania pe perioada anului 2020 (an puternic marcat de pandemie) s-a concentrat pe identificarea si implementarea rapida a unor solutii venite in sprijinul comerciantilor, pentru ca acestia sa-si poata continua activitatea. Printre acestea se numara: optiunea de link de plata, un serviciu de plata online cu cardul care nu necesita implementare tehnica, lansarea mobilPay Delivery – platforma integrata in aplicatia mobilPay Wallet, prin care utilizatorii pot comanda direct cu plata online de la restaurante, magazine si producatori locali. Mai mult, la finalul anului trecut, NETOPIA Payments a devenit prima platforma de plati digitale de pe piata autohtona care accepta plati online prin Google Pay. […]

  2. […] Strategia pe care a adoptat-o compania pe perioada anului 2020 (an puternic marcat de pandemie) s-a concentrat pe identificarea si implementarea rapida a unor solutii venite in sprijinul comerciantilor, pentru ca acestia sa-si poata continua activitatea. Printre acestea se numara: optiunea de link de plata, un serviciu de plata online cu cardul care nu necesita implementare tehnica, lansarea mobilPay Delivery – platforma integrata in aplicatia mobilPay Wallet, prin care utilizatorii pot comanda direct cu plata online de la restaurante, magazine si producatori locali. Mai mult, la finalul anului trecut, NETOPIA Payments a devenit prima platforma de plati digitale de pe piata autohtona care accepta plati online prin Google Pay. […]

Leave a reply