Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

MOCAPP si Ludo.com, parteneriat pentru a ajuta influencerii sa intre in Metavers

Platforma de Influencer Ads MOCAPP anunta, intr-un comunicat de presa, lansarea programului I.AM (Influencers Academy for the Metaverse), o initiativa de educatie Web3 dedicata influencerilor, creatorilor de continut si artistilor. In acest sens, MOCAPP dezvolta un parteneriat strategic cu Ludo.com, primul motor de cautare universal pentru Metavers (NFT-uri, aplicatii si experiente).

Astfel, prin programul I.AM, influencerii din ecosistemul MOCAPP vor avea acces la o noua sursa de venituri, prin crearea, promovarea si monetizarea propriilor NFT-uri, Ludo.com oferind suportul logistic si tehnic pentru lansarea (mintarea) colectiilor NFT. Incepand cu anul viitor, cei doi parteneri au in plan sa dezvolte aplicatii de tip „play to earn” dedicate creatorilor digitali. De asemenea, in cadrul parteneriatului, Sergiu Draganus (DAO Spark, Ludo.com) va sustine cursul „NFT Opportunities for Digital Creators and Influencers”, care va fi accesibil pe majoritatea platformelor video si pe site-ul MOCAPP.net, in toamna.

„Influencerii incep sa se foloseasca de NFT-uri pentru a-si monetiza munca si talentele. Creatorii, atat cei la inceput de drum cat si celebritatile cu audiente mari incep sa caute solutii pentru a fi stapani pe continutul lor, pe datele pe care le genereaza si pe comunitatile care se construiesc in jurul lor. Ne pregatim pentru Web 3, sustinand creatorii si in aceasta noua lume care se intrevede deja la orizont”, transmite Florin Grozea (foto st., CEO MOCAPP).

„Viziunea noastra este sa atragem creatori si colectii NFT din cele mai importante piete, indiferent de blockchain-ul pe care sunt construite sau temele pe care le abordeaza. Primul pas in acest parteneriat este Educatia, motiv pentru care am raspuns cu entuziasm initiativei dezvoltate de MOCAPP. Alaturi de ei, avem ca obiectiv diseminarea de informatie relevanta care sa ii ajute pe influencerii si artistii din ecosistemul MOCAPP sa-si promoveze si sa-si monetizeze propriile creatii NFT”, completeaza Sergiu Draganus (foto, DAO Spark, Ludo.com).

Cu ocazia lansarii acestei initiative, Ludo.com anunta cooptarea antreprenorului Florin Grozea in echipa de Advisors. Florin Grozea a fost gazda panelului „Bring a NFT project to the spotlight”, in cadrul summitului „The State of the Metaverse”, organizat de Ludo.com pe 9 iunie, la Bucuresti. Evenimentul si-a propus conectarea oamenilor influenti din domeniu: creatori si lideri din industrie (dezvoltatori dapp, artisti NFT), conectori (influenceri, companii de PR, agentii media) si colectionari (investitori, integratori DeFi si alti parteneri de afaceri care activeaza in ecosistem).

NFT-urile (Non Fungible Tokens) reprezinta o unitate de date unica intr-un registru contabil informatic denumit blockchain. Acestea ofera posibilitatea de a converti orice creatie proprie intr-o opera de arta digitala ce poate fi vanduta ulterior ca NFT pe marketplace-urile dedicate. Anul 2021 a fost denumit „anul NFT-urilor” datorita exploziei de proiecte si creatii lansate peste tot in lume. Se estimeaza ca in prezent, piata totala a NFT-urilor depaseste 80 miliarde de dolari, din peste 400.000 de produse digitale.

Leave a reply