Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

MerchantPro: +300% magazine online noi, in luna aprilie

Platforma locala SaaS de e-commerce MerchantPro anunta, intr-un comunicat de presa, ca a inregistrat o crestere cu 300% a numarului de magazine online noi, in luna aprilie. Cele mai active au fost segmentele de magazine alimentare, articole vestimentare si de frumusete, sport, hobby, mobila, bricolaj si decoratiuni. In plus, platforma a inregistrat o crestere de +99,5% YoY a valorii comenzilor plasate la magazinele din platforma si una de +90% a numarului de tranzactii. Dinamica fata de luna trecuta a fost si ea pozitiva: numarul comenzilor a crescut cu 50%, iar valoarea lor cu 40%, fata de luna martie 2020.

Aceste cresteri sunt rezultatul initiativei de creare de noi magazine online, lansate la finalul lunii martie de MerchantPro: „Oxigen prin e-commerce”. Prin intermediul acestuia, comerciantii cu afaceri offline, puternic afectati de restrictiile impuse de autoritati in perioada pandemiei COVID-19, sunt asistati de specialisti pentru lansarea rapida a unui magazin online complet functional, pe platforma MerchantPro. In plus, comerciantii beneficiaza de acces gratuit la platforma, consultanta specializata in solutii de vanzare online si o serie de functionalitatile disponibile in cadrul acesteia (recent lansate sunt integrarea cu eMag Marketplace, solutia de interconectare si gestiune de tip multi-warehouse, modulul de sincronizare si administrare multi-store si automatizarile pentru crearea de oferte promotionale).

„Cifrele din platforma MerchantPro indica un interes in crestere al publicului fata de produsele online. Privind la nivel de saptamana (week-over-week), fata de anul trecut, inca din martie numarul tranzactiilor online a crescut constant, pana la un varf de +165%, in ultima saptamana din aprilie. Este de asteptat ca, avand in vedere migrarea cumparatorilor catre online, trend-ul pozitiv sa se mentina si in perioada urmatoare. Comportamentul de consum s-a schimbat fundamental si cel mai probabil o parte dintre romanii care au descoperit avantajele si confortul de a comanda online vor ramane fideli acestui mediu de vanzare”, explica Arthur Radulescu (foto, Fondator ShopMania Net, compania care administreaza MerchantPro).

Magazinele online active care utilizeaza platforma in tara noastra au listate un numar total de peste 5 milioane de produse, iar MerchantPro a inregistrat anul trecut afaceri de 500.000 €, +15% YoY.

Leave a reply