Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Meet Magento Romania ajunge la editia cu nr. VI (26-27 septembrie, Bucuresti)

La finalul lunii septembrie (26-27, la Hotel Sheraton), la Bucuresti are loc cea de-a sasea editie a Meet Magento Romania, cel mai mare eveniment e-commerce autohton dedicat platformei Magento, anunta Blugento, intr-un comunicat de presa. Evenimentul face parte din cea mai mare serie de conferinte e-commerce din intreaga lume, care are loc anual in 26 de tari. Compania clujeana specializata in furnizarea de solutii e-commerce pe platforma Magento noteaza ca Romania este tara cu cea mai mare crestere a pietei comertului online din Europa, de aproape 30%.

Meet Magento Romania (care a avut loc pana acum in Cluj-Napoca) ofera acces catre comunitatile regionale din spatele industriei e-commerce, facand legatura intre comerciantii, furnizorii de servicii, liderii de opinie si dezvoltatorii Magento din agentiile specializate „Aducem in Bucuresti cea mai mare conferinta de e-commerce pentru platforma Magento, din dorinta de a reuni intr-un numar cat mai mare cei mai buni specialisti din e-commerce-ul romanesc si impreuna sa gasim solutii la cele mai importante probleme ale industriei si sa aratam cat de simplu este acum sa incepi un businesss in online sau sa il extinzi pe cel existent”, spune Vlad Stanescu (CTO Blugento).

In cadrul evenimentului, vor urca pe scena 19 speakeri romani si internationali. Editia Meet Magento Romania 2019 se axeaza pe 2 directii:

  • una de business, dedicata comerciantilor si furnizorilor de servicii de e-commerce, in cadrul careia vor fi dezbatute noile strategii de marketing online
  • alta tehnica, dedicata developperilor Magento, axata pe subiecte ca PWA (Progressive Web App), AI & Bigdata si Microservice

Leave a reply