Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Mavericks si ECOMpedia, parteneriat pentru educarea pietei e-commerce din Romania

ECOMpedia porneste inca un program de educare a pietei e-commerce din Romania, printr-un parteneriat cu agentia de marketing online Mavericks, pentru a creste gradul de educare a retailerilor traditionali si a celor deja digitalizati (pentru a vinde mai mult online, prin campanii de promovare online, cu obiectiv de performanta). In urmatoarea perioada, pe ECOMpedia.ro vor fi publicate mai multe articole dedicate celor care sunt la inceput de drum in e-commerce sau vor sa isi imbunatateasca rezultatele campaniilor, astfel incat sa vanda mai mult online. La final, acestea vor fi stranse intr-un ghid de bune practici in promovarea online.

„Am conceput nu doar o serie de articole independente unele de celelalte, ci un plan editorial gandit pentru business-urile la inceput de drum, care se va transforma intr-un ghid de bune practici. Recomandarile noastre se bazeaza pe experienta pe care am acumulat-o pe mai mult de 60 de magazine online pentru care am lucrat, de la bugete de sute de mii de euro, pana la bugete lunare de sute de euro, care au trebuit sa aiba un ROI pozitiv. Am vazut, in perioada starii de urgenta cauzate de COVID-19, o crestere foarte mare a magazinelor online pe care le administram, de peste 175% in medie si chiar magazine online mari care au crescut alaturi de noi cu 856% fata de anul anterior in perioada lockdown-ului. Dupa aceste rezultate, am ajuns la concluzia ca e nevoie de multa educatie in piata, care mai apoi sa aduca mai mult ROI pentru piata de e-commerce din Romania”, a declarat Dragos Smeu (foto, General Manager, Mavericks).

De asemenea, pentru a veni in intampinarea nevoilor pietei e-commerce si pentru a pregati campaniile cele mai importante din ultimul trimestru din 2020 (Black Friday, Craciun), ECOMpedia.ro si specialistii din echipa Mavericks.ro (Dragos Smeu si Andra Negru) urmeaza sa aiba un webinar de 3 ore despre pregatirea campaniilor de promovare pentru cea mai importanta perioada a anului. Webinar-ul este programat pe data de 24 septembrie, la ora 17.30 si va fi gratuit pentru membrii ECOMpedia.

Mavericks.ro este o agentie specializata in performance media si web analytics, cu focus pe e-commerce. Din 2016 si pana in prezent, a lucrat pentru +100 de business-uri, mai mult de 50% dintre acestea fiind reprezentate de magazine online. In prezent, manageriaza campanii pentru clienti e-commerce precum carturesti.ro, carrefour.ro, elefant.ro, intersport.ro, mobexpert.ro sau officeshoes.ro. In cei 4 ani de activitate, a reusit sa dezvolte o echipa de 15 colegi, dintre care 10 sunt specialisti certificati.

ECOMpedia.ro este un site educational, axat pe domeniile e-commerce si marketing online. Vizate sunt piata de e-commerce, business, marketing si comunicare, usability si optimizarea conversiilor, dar si registrul tehnic, care are in vedere realizarea propriu-zisa a unui magazin online sau alegerea platformei e-commerce. Platforma reuneste specialisti din domeniile vizate, persoane interesate de astfel de informatii (viitori specialisti, antreprenori etc.) si isi propune sa furnizeze raspunsuri pentru toate intrebarile care tin de comertul electronic.

Comentariu ( 1 )

  1. […] Mavericks si ECOMpedia, parteneriat pentru educarea pietei e-commerce din Romania – ECOMpedia […]

Leave a reply