Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Marea Britanie: e-commerce-ul a dublat cererea pentru depozite

Retailerii online si comerciantii traditionali care au apasat hotarat pedala Internetului (in contextul pandemiei COVID-19) au determinat cresterea pana la un nivel record a cererii de depozite, in Marea Britanie, in al treilea trimestru, informeaza thenational.ae. Proprietarii acestor spatii au inchiriat cel putin 1,2 milioane m2 in perioada iulie-septembrie 2020, un nivel de peste doua ori mai mare decat in anul anterior, conform unui raport al broker-ului britanic CBRE Group.  O treime din aceasta cerere a venit din partea retailerilor care opereaza exclusiv online. Cele mai multe dintre depozitele inchiriate sunt unele construite la comanda.

„In ultimele 6 luni, activitatea de inchiriere a depasit totalul anual al ultimelor 8-10 ani. Preocuparile legate de COVID-19 si Brexit nu au afectat cererea, iar consumatorii britanici au schimbat in mod fundamental modul in care fac cumparaturi”, explica Jonathan Compton (Senior Director, UK Industrial and Logistics Intelligence, la CBRE).

In Marea Britanie, sumele cheltuite pe cumparaturi online au scazut usor in luna august, comparativ cu iulie, dar tot s-au situat la un nivel cu aproape 50% mai mare decat in februarie (inainte de pandemia provocata de noul coronavirus), mai noteaza sursa amintita, citand cifre publicate de Oficiul National de Statistica.

Comentariu ( 1 )

  1. […] COVID-19 a accelerat orientarea catre e-commerce la nivel mondial: in Canada, Europa, Marea Britanie si Romania, noile depozite sunt la mare cautare, iar investitiile in lanturile de aprovizionare si […]

Leave a reply