Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Marea Britanie: Dailymail.co.uk, cel mai mare perdant din cauza ad blocking-ului

dailymail

Site-ul tabloidului „The Daily Mail” este site-ul britanic care pierde anual cea mai mare suma de bani din cauza ad blocking-ului, transmite emarketer.com, via AdBack.co: 16,2 milioane £/an. Utilizatorii satui de reclamele care le ingreuneaza accesarea continutului isi instaleaza ad block-ere si astfel, site-urile britanice de mai jos pierd bani buni.

Cum arata clasamentul primelor 5 cele mai afectate site-uri?

  1. dailymail.co.uk (16,2 milioane £)
  2. theladbible.com (12,7 milioane £)
  3. amazon.co.uk (13 milioane £)
  4. yahoo.com (4,7 milioane £)
  5. thesportbible.com (4,1 milioane £)

In top 10 mai intra si site-ul de jocuri video si e-sports twitch.tv, precum si pornhub.com. „Daily Mail” este singurul brand media important care apare in primele 10 locuri, nume ca BBC, „The Telegraph”, „The Independent” si „The Guardian” plasandu-se in top 20, pe pozitiile 11, 15, 17, respectiv 18. In medie, suma tuturor acestor pierderi de pe primele 20 de locuri din Marea Britanie este mai mica decat cea a primelor 20 de site-uri din Germania, dar mai mare decat in Franta, Italia sau Spania.

219710

Conform unui studiu marca AudienceProject, din noiembrie 2016, intitulat „Device Study 2016: Ad blocking in the UK and US”, 26% dintre internautii britanici au folosit ad blocker-e pe desktop, in Q3 2016 (si doar 2% au apelat la ele pe smartphone-uri). In SUA, aceste procente sunt de 23%, respectiv 2%. Un studiu marca GlobalWebIndex din acelasi Q3 2016 a descoperit ca in Europa, rata de utilizare a ad blocker-elor pe desktop este de 37%, iar pe smartphone e de 17%. Asa cum scriam recent, in Romania, 1 din 3 internauti foloseste un ad-blocker.

Leave a reply