Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Zara.com intra in metavers, cu o colectie marca Ader Error

Zara.com se alatura unor nume ca Nike si DressX si lanseaza o colectie de imbracaminte destinata purtarii virtuale, in metavers, citim pe retailgazette.co.uk. Colectia AZ este o colaborare cu o casa de moda sud-coreeana (Ader Error) si este „inspirata de identitatile si unicitatea fiecarei generatii, de la A la Z, estompand granitele dintre lumea reala si cea virtuala”.

Pe langa hainele care pot fi cumparate fizic din magazine (in Marea Britanie si alte 10 regiuni din lume, printre care SUA, Coreea de Sud, Italia si Japonia) si de pe site-ul e-commerce Zara.com (si care includ paltoane, jeansi, camasi, pulovere, pantaloni, incaltaminte si accesorii), piese din Colectia AZ pot fi cumparate si virtual, prin intermediul platformei Zepeto. Zepeto este deja folosita de branduri mari, ca Ralph Lauren, Disney si Nike, pentru achizionarea de versiuni digitale ale hainelor si machiajului purtate de avatarurile proprii, in metavers.

Ader Error este o casa de moda aparuta in 2014, cu sediul la Seul, cunoscuta pentru creatiile vestimentare in tonuri de albastru si care a mai colaborat pana acum cu Maison Kitsune, Casetify si Camper. Aceasta colectie realizata in colaborare cu Zara este cel mai important parteneriat de pana acum, pentru Ader Error.

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Comentariu ( 1 )

  1. […] seamana cu eforturile unor companii ca Zara, Nike si Gucci, care au venit cu initiative menite sa atraga pasionati de gaming si shopping […]

Leave a reply