Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

LifeBox.ro: 65% dintre clientii companiei sunt femei

De Ziua Internationala a Femeii, LifeBox.ro (liderul pietei de livrare de mancare sanatoasa din Romania) anunta, intr-un comunicat de pesa, care sunt obiceiurile de consum ale clientelor proprii. Din datele LifeBox, femeile sunt mai preocupate de un stil de viata mai sanatos, acestea reprezentand o pondere de circa 65% din totalul clientilor companiei. Femeile solicita mai multe detalii legate de tipurile de meniuri din oferta si se informeaza mai mult, inainte de a lua o decizie in ceea ce priveste meniul potrivit pentru stilul lor de viata, comparativ cu clientii barbati.

In topul motivelor pentru care femeile aleg sa comande meniurile LifeBox se afla: pierderea kilogramelor acumulate in plus, dorinta de a se simti mai bine si adoptarea unui stil de viata mai sanatos, lipsa timpului pentru prepararea meselor zilnice, dorinta de a reveni in forma dupa nastere. Drept rezultat, peste 60% dintre clientele companiei aleg sa comande meniuri cu continut scazut de calorii, in variantele de 1.000 sau 1.500 kcal. Perioada medie de timp pentru care clientele comanda meniurile LifeBox este de 7 zile, iar cele mai multe dintre acestea prefera plata online cu cardul.

„Observam un grad de atentie mai mare din partea femeilor pentru un stil de viata mai sanatos si o alimentatie mai echilibrata, astfel ca aproape doua treimi din totalul clientilor nostri sunt femei. In ceea ce le priveste pe clientele noastre, decizia de cumparare este luata in urma unui proces atent de informare, iar echipa LifeBox este pregatita oricand sa ofere toate detaliile pentru a ne ajuta clientii sa ia cea mai potrivita decizie pentru stilul lor de viata. Si, pentru ca suntem in luna dedicata femeilor, va reamintim ca abonamentele LifeBox pot lua forma unui cadou diferit si inspirat pentru femeile pe care le apreciem. Cu o alimentatie sanatoasa, livrata direct la usa, vor beneficia si de un stil de viata mai sanatos ce le va oferi mai multa energie, dar si de mai mult timp pentru ele si pentru hobby-urile lor”, transmit Florin Scarlat, Radu Balaceanu si Lukasz Kuzniar (foto, de la st. la dr., Co-fondatorii LifeBox).

Pornind de la un comportament alimentar corect, LifeBox.ro ofera meniuri gustoase si sanatoase, personalizate in functie de stilul de viata si calibrate corect din punct de vedere kilocaloric. In bucataria companiei sunt preparate in fiecare zi 5 tipuri de meniuri, care pot fi comandate zilnic sau in avans, pe o perioada de pana la 3 luni, in Bucuresti & Ilfov, Cluj & Floresti si Oradea.

Leave a reply