Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

RTB House a cumparat platforma de content marketing WhitePress

Compania de inovatii MarTech RTB House anunta, intr-un comunicat de presa, a achizitionat toate actiunile platformei de marketing de continut WhitePres. Aceasta se bucura deja de o mare popularitate pe piata locala si are birouri si in Romania. WhitePress sprijina agentiile de publicitate si clientii corporate in crearea si publicarea de continut pe web, precum si in urmarirea rezultatelor campaniilor de marketing. Compania este lider in automatizarea contentului de marketing, facand procesul de publicare mai usor, rapid si eficient din perspectiva costului. Platforma WhitePress este scalabila la nivel international si ajuta publicatiile cu lansari continue pe piete noi. Ecosistemul de produse este utilizat de mii de clienti si se bazeaza pe inventarul oferit de peste 21.000 de editori, din 12 tari.

„Am vazut imediat ca RTB House ne-ar putea ajuta sa ne atingem scopurile, deoarece impartasim o abordare comuna. Ambele companii cauta modalitati de a-si extinde limitele. RTB House reprezinta un aliat puternic pentru noi deoarece asteptam cu nerabdare sa planificam cresterea si expansiunea externa. RTB House aduce o echipa de cateva ori mai mare decat a noastra, cu o experienta bogata in acest domeniu. De asemenea, vedem multe oportunitati pentru sinergia produselor, deoarece ambele companii se afla in domeniul comertului electronic si isi bazeaza activitatile pe publisheri. Achizitia este o veste minunata pentru WhitePress si ma bucur ca fac parte din acest proiect”, transmite Pawel Strykowski (Fondator si CEO WhitePress).

„Am recunoscut potentialul imens al WhitePress, deoarece se afla intr-un stadiu similar de dezvoltare cu locul in care se afla RTB House acum cativa ani. Intelegerea activitatii lor este ceea ce ne-a facut sa credem ca am putea ajuta WhitePress sa creasca semnificativ, in special prin valorificarea experientei noastre in expansiunea multinationala. Achizitia intareste pozitia pe piata a ambelor companii si reprezinta o mare oportunitate de succes”, a declarat Robert Dyczkowski (Fondator si CEO RTB House).

RTB House s-a impus ca lider in inovatia MarTech, mai ales ca prima companie cu algoritmi de retargeting ce foloseste in totalitate tehnologia Deep Learning. Recent, compania s-a concentrat pe marirea portofoliului de produse, oferind posibilitatea brandurilor sa comunice cu potentialii lor clienti, prin campanii digitale, indiferent de stadiul de achizitie in care se afla acestia. Si WhitePress cauta noi modalitati prin care poate oferi valoare suplimentara clientilor. Compania opereaza platforma GoodContent si va lansa in curand un nou serviciu Content Premium. Acesta este un hub pentru servicii de redactare, care permite oricarei companii sa angajeze rapid si usor jurnalisti profesionisti la un pret fix. Intr-o epoca in care continutul este foarte important, WhitePress face toate aspectele procesului de publicare mai usoare.

Accentul comun se axeaza pe crearea conditiilor optime pentru succes. Pentru WhitePress, acest lucru inseamna redefinirea aspiratiilor si stabilirea unui plan de dezvoltare indraznet. Pentru RTB House, achizitia este inca o extindere a portofoliului general de produse MarTech si semnaleaza intrarea intr-o zona complet noua a marketingului digital, cu un partener care urmeaza sa creasca rapid si in urmatorii ani.

Comentariu ( 1 )

  1. […] RTB House a cumparat platforma de content marketing WhitePress – ECOMpedia […]

Leave a reply