Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Libris.ro: 40 de milioane lei, cifra de afaceri in 2018 (+28% YoY)

Libris.ro a incheiat anul 2018 cu o cifra de afaceri de 40 milioane de lei, in crestere cu 28% fata de anul precedent (cand a atins 32,3 milioane de lei), anunta libraria online, intr-un comunicat de presa. Cresterea vine pe fondul largirii ofertei de carte (libris.ro are peste 125.000 de titluri la vanzare), odata cu inaugurarea noului depozit de 4 milioane € (estimat initial la 3 milioane, unde poate fi gestionat un stoc permanent de 3 milioane de carti si produse complementare cititului, printr-un sistem WMS ce poate procesa 10.000 de comenzi/zi), a revigorarii pietei de carte autohtone si a dinamicii favorabile a comertului online in Romania.

„Mutarea in noul depozit si automatizarea acestuia ne permit pastrarea vitezei de expediere a cartilor comandate de clientii nostri, in conditiile unui numar in crestere de comenzi plasate zilnic. Momentan avem listate peste 40.000 volume in limba romana si 85.000 volume in limba engleza. Titlurile in romana sunt in stoc in depozitul din Brasov. Asa cum ne-am propus la inceputul anului trecut, am crescut cu 20% oferta de carte in limba romana”, explica Laura Teposu (foto, Director Dezvoltare si Co-fondator Libris.ro).

Alte cifre relevante despre libris.ro in anul 2018:

  • 60% din trafic a venit de pe dispozitive mobile, 36% – de pe desktop
  • comanda medie – 80 de lei, cu 15% mai mult fata de 2017
  • cea mai mare valoare medie a comenzii –  Brasov (155 lei), aici aflandu-se cel mai fidel client, care a plasat 238 de comenzi pe parcursul anului
  • cele mai multe comenzi – Bucuresti (peste 313.000)
  • cei mai multi cumparatori (60%) au varsta cuprinsa intre 22 si 45 de ani

Comentariu ( 1 )

  1. […] site-ul estimeaza o crestere de 30% YoY, urmand sa depaseasca pragul de 50 milioane lei (fata de 40 de milioane lei, in […]

Leave a reply