Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Libris.ro deschide un depozit nou, de 3 milioane €

Libris 1

Libris.ro, cel mai mare retailer online de carte din Romania, va deschide un nou depozit de carte, in contextul in care in ultimii ani cifra de afaceri a crescut constant (in medie, venituri mai mari cu 25% pe an). Suma investita in construirea si dotarea acestuia va fi de 3 milioane €, iar spatiul va fi functional in 9-12 luni, anunta compania intr-un comunicat de presa.

Laura Teposu Libris.ro

Investitia va permite companiei sa isi multiplice semnificativ capacitatea de livrare si dezvoltare a business-ului, pe o piata a cartii aflata in curs de revigorare. „Extinderea este necesara deoarece locatia actuala este aproape de a-si atinge capacitatea maxima de procesare a comenzilor si se va dovedi, in scurt timp, subdimensionata fata de trendul de crestere a vanzarilor pe care il estimam. Suprafata noului depozit va fi de 5.000 m2, cu 200% mai mare decat cel actual, si va putea gazdui peste 3 milioane de carti, dar si noi game pe care le dezvoltam, precum muzica, jocuri si jucarii sau articole care completeaza experienta lecturii (ceaiurile, instrumentele de scris, cadourile)”, explica Laura Teposu (foto, Director de Dezvoltare si Fondator Libris.ro).

Capacitatea maxima de livrare a site-ului este de 3.500 de comenzi/zi. In noua formula de depozit, se vor putea livra 10.000 – 12.000 de comenzi/zi. Recent, libris.ro a avut 13.000 de vanzari (70.000 carti, in valoare de peste 1,5 milioane lei), de Black Friday 2017. In primele 9 luni ale anului, site-ul a avut o cifra de afaceri de 22 milioane lei, cu 20% mai mare YoY, in timp ce valoarea medie a comenzii a crescut cu 20% YoY.

Comentarii ( 2 )

  1. […] – Libris.ro investeste 3 milioane € intr-un depozit de carte modern, situat in Brasov; capacitatea de livrare creste, pregatind compania pentru dezvoltare accelerata; […]

  2. […] mai mare investitie realizata este depozitul din Brasov, care gazduieste 2 milioane de volume, acostat 4 milioane € si permite procesarea a 10.000-12.000 […]

Leave a reply