Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Iulian Stanciu (Presedinte Executiv eMAG), speaker la dotCommerce Digital Retail Forum

MerchantPro organizeaza (pe 15 iunie 2023, la Pentagon Events Hall, din Bucuresti) cel mai mare eveniment de e-commerce din Romania: DotCommerce Digital Forum. Si anunta, intr-un comunicat de presa, ca printre speakerii prezenti la eveniment se va numara si Iulian Stanciu, Presedinte Executiv eMAG.

La fata locului se vor reuni cele mai importante nume din comertul online autohton. Agenda evenimentului cuprinde prezentari ale unor solutii inovative, dezbateri aplicate pentru cresterea performantei magazinelor online si discutii cu reprezentantii unor magazine e-commerce relevante, care vor vorbi despre viziunea si experienta proprie in a construi o afacere digitala de succes.

Participantii la eveniment vor avea ocazia sa interactioneze cu antreprenorii care au dezvoltat magazine online de succes, precum eMAG.ro, Libris.ro, TheHome.ro, Answear.ro, dEpurtat.ro sau Lensa.ro, dar si cu reprezentanti ai companiilor de tehnologie cu impact global (ca Google sau Adobe) sau afaceri locale din sfera serviciilor si solutiilor pentru e-commerce (ca theMarketer, Gun Media, Innoship, MTH, DWF, Netopia, PayU, Aqurate sau TBI Bank).

Iulian Stanciu va intra in dialog cu Arthur Radulescu (CEO MerchantPro). Cei doi vor discuta despre experientele proprii in antreprenoriat si e-commerce, tendinte, provocari, strategii, solutii inovative, dar si viitorul comertului online in Romania. Cel dintai este la conducerea companiei eMAG din 2009, cand a devenit actionar majoritar. In 2012, Iulian Stanciu incheia un parteneriat cu fondul de investitii sud-african Naspers, in urma caruia eMAG a devenit cea mai relevanta platforma de comert electronic din Europa de Sud-Est. 10 ani mai tarziu, eMAG este cel mai valoros brand romanesc si prima companie din domeniul e-commerce situata pe prima pozitie in clasamentul realizat de Brand Finance.

„Continut premium, speakeri emblematici si networking exclusiv sunt conceptele pe care le-am avut in minte cand am gandit evenimentul, agenda si dezbaterile. Am pornit, de fapt, de la dorinta de a aduce fata in fata, pe de o parte pe reprezentantii magazinelor online care doresc sa-si creasca performanta business-ului, iar de cealalta parte cele mai relevante nume din comertul online romanesc cu care participantii pot avea interactiuni directe in cadrul conferintei, sau la cocktail-ul de dupa”, transmite Arthur Radulescu (foto, CEO MerchantPro).

Agenda completa si biletele sunt disponibile aici, cu preturi incepand de la 59 €.

Comentariu ( 1 )

  1. […] Iulian Stanciu (Presedinte Executiv eMAG), speaker la dotCommerce Digital Retail Forum – ECOMp… […]

Leave a reply