Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Inscrierile pentru Competitia GPeC continua pana pe 11 septembrie 2020 (VIDEO)

72 de magazine online s-au inscris deja la editia de anul acesta a Competitiei Magazinelor Online GPeC, anunta organizatorii, intr-un comunicat de presa. Inscrierile sunt in continuare deschise tuturor magazinelor e-commerce pana pe 11 septembrie 2020, ora 23:59. E-shop-urile inscrise dupa data de 6 iulie vor trece printr-o singura etapa de evaluare (in perioada 14 septembrie – 5 octombrie) si nu vor putea fi nominalizate la Gala Premiilor eCommmerce 2020, dar vor beneficia integral de evaluarea profesionista a website-ului. Costul inscrierii in competitie porneste de la 349 €+ TVA, iar valoarea de piata a benchmark-ului primit este cotata la peste 5.000 €. Inscrierile se pot face aici.

Din data de 7 iulie, cele 72 de magazine inscrise deja, au intrat in etapa de evaluare profesionista a website-ului, de catre 30 de experti in e-commerce si marketing digital din Romania, prin peste 200 de criterii, menite sa ajute magazinele online sa identifice si sa corecteze principalele probleme care le pot impiedica sa vanda mai mult. Criteriile de evaluare GPeC reprezinta cel mai detaliat ghid despre cum ar trebui optimizat website-ul unui magazin online in asa fel incat sa ofere o experienta de navigare placuta utilizatorului si sa converteasca mai bine/sa vanda mai mult. Criteriile vizeaza:

  • User Experience (usurinta folosirii website-ului atat pe mobile, cat si pe desktop)
  • functionalitatile website-ului (verificarea tuturor formularelor si a procesului de checkout)
  • search (functionarea cautarii interne conform bunelor practici internationale)
  • SEO (indexarea in motoarele de cautare)
  • security (protectia site-ului, a bazelor de date si a informatiilor sensibile despre utilizatori)
  • e-mail marketing (calitatea campaniilor de newsletter)
  • content & social media (calitatea continutului propriu si prezenta in social media)
  • calitatea serviciilor (se testeaza prin mystery shopping)
  • aspecte juridice (respectarea legislatiei in domeniu si a bunelor practici)

Fiecare magazin inscris in Competitia GPeC primeste un raport detaliat continand punctaje, comentarii si recomandari de imbunatatire pentru fiecare criterii. Astfel, magazinele obtin un benchmark complex al website-urilor si stiu ce au de facut pentru a se optimiza. Pe langa explicatiile cuprinse in raport, reprezentantii magazinului au ocazia de a discuta direct cu expertii care au analizat website-ul, pentru a primi mai multe explicatii si recomandari din partea acestora (consultanta avizata in cadrul sesiunilor de mentorship).

Cu o traditie de 15 ani, Competitia GPeC este considerata cel mai util instrument dedicat magazinelor online pentru a-si optimiza website-urile in scopul cresterii ratei de conversie si a vanzarilor. In cele 14 editii ale Competitiei GPeC de pana acum, peste 1.000 de magazine online au participat in acest proces, iar 93% din ele au considerat participarea extrem de utila pentru afacerea lor:

„Participarea in Competitia GPeC a fost un factor important in dezvoltarea si optimizarea magazinului F64, datorita recomandarilor primite din partea specialistilor. Am avut ocazia sa punem intrebari la sesiunile de mentorship, am aflat ultimele tendinte in marketing, am implementat recomandari pe partea de SEO si UX si am completat informatii pe website legate de aspecte juridice. Practic, activitatea noastra a fost analizata dintr-o alta  perspectiva, lucru care ne-a ajutat sa vedem unde putem sa imbunatatim, astfel incat clientii nostri sa aiba parte de o experienta mai buna.” – Catalina Coterlet (F64.ro)

„Daca vrei sa faci un business in e-commerce, Competitia GPeC este «biblia». Pe langa informatiile utile pe care le vei primi, pe baza criteriilor de jurizare, vei avea parte si de training/consultanta 1 la 1 cu renumiti jurati din domeniul e-commerce, care te pot ajuta sa duci afacerea la urmatorul nivel. Pentru mine, Competitia GPeC este aur curat, invat in fiecare an lucruri noi.”Daniel Craciun (Lensa.ro)

„Faptul ca beneficiem mereu de o parere obiectiva, din exterior, este un plus. Criteriile de jurizare ne arata in permanenta unde ar trebui sa fie focusul nostru si unde am gresit. Experienta in sine este una care tine atat de dezvoltarea magazinului nostru si de infuzia de nou, cat si de motivarea echipei noastre.” – Marina Popescu (Floria.ro)

„Suntem recunoscatori Competitiei GPeC intrucat datorita fiecarei editii am invatat si imbunatatit atat platforma, cat si experienta clientului. Pe langa toate acestea, ne-a ajutat networking-ul din domeniu: avand acces la know-how, am inceput sa lucram cu noi parteneri ce ne-au ajutat sa ne dezvoltam in continuare.” – Sergiu Constantinescu-Bradescu (PiatraOnline.ro)

Comentariu ( 1 )

  1. […] de 2 noiembrie se va incheia cu cea de a 15-a editie anuala a Galei Premiilor GPeC, in cadrul careia vor fi desemnati castigatorii Competitiei Magazinelor Online GPeC si va fi […]

Leave a reply