Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Huawei va revolutiona e-commerce-ul cu o platforma live (VIDEO)

Huawei pregateste lansarea serviciului Live E-commerce, o solutie menita sa ajute comerciantii sa isi creasca traficul (in paralel cu scaderea costurilor si atragerea clientilor, prin noi modalitati de interactiune cu magazinul online), citim pe xda-developers.com. Solutia are la baza Huawei Mobile Services (HMS) si va fi usor de implementat si de folosit, venind la pachet cu posibilitatea de a face live streaming la o calitate video premium si de a folosi fundalurile digitale incluse pentru o experienta live stream si mai captivanta. Iata cum si-a anuntat Huawei noua solutie:

Serviciul Live E-commerce va fi anuntat oficial pe 6 august, la Huawei Developer Day (#HDD, un webinar destinat retailerilor online si developerilor care folosesc HMS). Combinatia dintre Live E-commerce si HMS confera companiei Huawei un avantaj tehnologic asupra altor platforme din domeniu. „Pe masura ce tot mai multi vanzatori si consumatori apeleaza la live commerce streaming pentru a vinde si a cumpara produse, e-commerce-ul isi continua dezvoltarea rapida si reprezinta o seciune din ce in ce mai mare din industria de retail mondiala. Pentru Huawei, sprijinirea numarului mare de developeri din acest domeniu si din intreaga lume este o prioritate, de aceea urmatorul nostru HDD este dedicat in intregime e-commerce-ului si retailerilor  online. HDD este o ocazie de nepretuit pentru developeri si retaileri de toate marimile si din toate sectoarele de a-si lua avans in fata competitorilor si de a invata cum noua noastra solutie bazata pe HMS le poate creste considerabil capacitatea de a face live commerce”, a transmis Peter Gauden (Head of WEU EcoSystem Marketing la Huawei Consumer Business Group).

Leave a reply