Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Innobyte a devenit partener VTEX, in Romania

Innobyte anunta – intr-un comunicat de presa – semnarea unui parteneriat cu VTEX, prin care compania va dezvolta aplicatii si va implementa solutiile VTEX pentru clientii din Romania, o piata aflata intr-un moment de crestere. Innobyte este una dintre cele mai importante companii romanesti specializate in software development pentru e-commerce, iar VTEX e o platforma de comert digital, cu ajutorul careia brandurile si retailerii isi gestioneaza operatiunile de comert.

Cu o echipa care numara in prezent 36 de specialisti tech, Innobyte isi propune sa extinda cu aproximativ 30% echipa pana la finalul anului, alocand un procent considerabil de resurse pentru integrarea proiectelor VTEX in proiectele de dezvoltare ale companiei. Innobyte estimeaza ca, in urmatorii 3 ani, va genera in jur de 30% din venituri in urma colaborarii cu VTEX.

„Noul parteneriat cu VTEX ne onoreaza si ne intareste pozitia de experti in ecommerce pe piata locala si nu numai, ajutandu-ne sa oferim solutii complete pentru un portofoliu extins si solid de magazine online din diverse domenii de activitate. In acest sens, inca de la inceputul anului am investit in atragerea specialistilor potriviti si training-uri pentru familiarizarea cu solutiile VTEX, misiune pe care o vom continua in perioada urmatoare ca parte din strategia noastra comuna de a o oferi solutii excelente”, transmite Catalin Bordei (foto, Managing Partner Innobyte).

„Cand implementezi o platforma de ecommerce, unul dintre cei mai importanti indicatori ai succesului este Time-to-Market, adica timpul scurs dintre faza de planificare si momentul primei vanzari. La nivel global, VTEX se mandreste cu un Time-to-Market mic si cu lansari rapide, chiar si in cazul unor magazine cu arhitecturi complexe. Pentru ca vrem sa pastram traditia si la nivel regional, ne-am ales cei mai agili si adaptabili parteneri. Innobyte indeplineste cu succes ambele criterii, completandu-le cu experienta in piata si cu intelegerea in profunzime a arhitecturilor VTEX”, puncteaza Cristi Movila (foto, Eastern Europe General Manager & EMEA SVP,  VTEX).

Pentru anul in curs, Innobyte analizeaza oportunitatea crearii de solutii e-commerce proprii, dedicate digitalizarii IMM-urilor, consolidarea pozitiei de dezvoltator de solutii de top pentru ecommerce si extinderea capabilitatilor in aceasta directie – atat in acord cu tendintele globale in industrie, cat si din perspectiva platformelor utilizate pentru dezvoltarea magazinelor online.

Innobyte are o experienta de peste 15 ani in dezvoltarea de magazine online de ultima generatie, iar in 2021 a inregistrat o crestere a veniturilor de 21% YoY. De asemenea, in 2021, compania si-a marit portofoliul de clienti cu 30% si a extins colaborarile cu cei existenti, contribuind la consolidarea pozitiei acestora in piata. Clientii Innobyte sunt jucatori importanti din industriile locale si regionale de tehnologie, retail, servicii, sanatate, domeniul bancar, juridic, turism sau Fashion precum: British American Tobacco, Noriel, European Space Agency (ESA), Fashion Days, eMag, PayU, iStyle, Denner Weinshop, F64.

VTEX a intrat oficial pe piata din Romania in anul 2018, iar de atunci compania si-a consolidat prezenta locala prin incheierea de parteneriate cu clienti din diferite domenii precum Fashion, auto, retail alimentar, retail florist, Home&Deco, IT&C, dar si comert B2B, oferind solutii de comert digital personalizate pentru specificul si nevoile business-urilor lor.

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Comentariu ( 1 )

  1. […] de lei, in 2022 (10% din cifra de afaceri pentru intregul an). Cele doua companii au incheiat un parteneriat in vara anului trecut, prin care Innobyte dezvolta aplicatii si implementeaza solutiile VTEX, pentru clientii din […]

Leave a reply