Inregistreaza-te

Conectare

Parola pierduta

Ti-ai uitat parola? Introdu adresa de email asociata contului si vei primi instructiuni pentru recuperarea parolei.

Adauga intrebare

Trebuie sa te conectezi pentru a adauga o intrebare.

Conectare

Inregistreaza-te

Pentru a avea acces in toate sectiunile site-ului este nevoie sa ai cont.

Injectie de capital de 15 milioane $ in Twiggle.com

twiggleMotorul de cautare e-commerce israelian Twiggle – care functioneaza pe baza solutiilor de inteligenta artificiala (AI) si machine learning – a strans 15 milioane $ intr-o noua runda de finantare, informeaza site-ul tech.eu. Banii au venit din partea unor investitori ca MizMaa Ventures si Korea Investment Partners si vor fi folositi pentru a dezvolta noi produse, a se impune mai mult pe piata americana si asiatica si a face noi angajari in departametele de vanzari si marketing, a explicat CEO-ul Twiggle, Dr. Amir Konigsberg.

Aceasta injectie de capital nu este prima de acest gen pentru motorul de cautare e-commerce israelian: anul trecut, Twiggle a strans 12,5 milioane $, anuntand ca are de gand sa se ia la intrecere cu Amazonul in domeniul cautarii de produse e-commerce; in 2014 compania a mai primit o investitie (suma nu se cunoaste) din partea Naspers.

Compania a fost fondata in 2013 de catre Kongsberg și Dr. Avi Avidor, fosti angajati Google, si foloseste AI si machine learning pentru a crea solutii mai bune de cautare si descoperire a produselor online. „Cautarea este cel mai personal punct in procesul de cumparare. Acolo clientul iti spune ce doreste. Daca experienta este una neplacuta, s-ar putea sa nu-l mai vezi niciodata”, a explicat Konigsberg.

Despre Monica PopescuJunior

Raspunde la aceasta intrebare