Inregistreaza-te

Conectare

Parola pierduta

Ti-ai uitat parola? Introdu adresa de email asociata contului si vei primi instructiuni pentru recuperarea parolei.

Adauga intrebare

Ne pare rau dar nu ai permisiunea sa adaugi intrebari.
Trebuie sa te conectezi pentru a adauga o intrebare.

Conectare

Inregistreaza-te

Pentru a avea acces in toate sectiunile site-ului este nevoie sa ai cont.

Injectie de capital de 15 milioane $ in Twiggle.com

twiggleMotorul de cautare e-commerce israelian Twiggle – care functioneaza pe baza solutiilor de inteligenta artificiala (AI) si machine learning – a strans 15 milioane $ intr-o noua runda de finantare, informeaza site-ul tech.eu. Banii au venit din partea unor investitori ca MizMaa Ventures si Korea Investment Partners si vor fi folositi pentru a dezvolta noi produse, a se impune mai mult pe piata americana si asiatica si a face noi angajari in departametele de vanzari si marketing, a explicat CEO-ul Twiggle, Dr. Amir Konigsberg.

Aceasta injectie de capital nu este prima de acest gen pentru motorul de cautare e-commerce israelian: anul trecut, Twiggle a strans 12,5 milioane $, anuntand ca are de gand sa se ia la intrecere cu Amazonul in domeniul cautarii de produse e-commerce; in 2014 compania a mai primit o investitie (suma nu se cunoaste) din partea Naspers.

Compania a fost fondata in 2013 de catre Kongsberg și Dr. Avi Avidor, fosti angajati Google, si foloseste AI si machine learning pentru a crea solutii mai bune de cautare si descoperire a produselor online. „Cautarea este cel mai personal punct in procesul de cumparare. Acolo clientul iti spune ce doreste. Daca experienta este una neplacuta, s-ar putea sa nu-l mai vezi niciodata”, a explicat Konigsberg.

Raspunde la aceasta intrebare