Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Nu ai cont inca? Creează un cont nou pentru a avea acces in toate sectiunile ECOMpedia.ro.

ING investeste 21 milioane € intr-o platforma internationala de plati

ING – una dintre bancile de top din Europa – vrea sa ofere clientilor corporate si IMM-uri solutii de plata mai rapide, mai ieftine si mai usor de folosit, iar in acest scop va investi 21 milioane € in platforma internationala de plati B2B TransferMate, citim pe ing.com. In schimbul sumei amintite, banca va primi o mica cota-parte a actiunilor companiei, scrie blog.transfermate.com.

Parteneriatul va fi demarat anul viitor si face parte dintr-o runda de investitii in cadrul careia TransferMate (care isi planuieste extinderea in zona Asia-Pacific si vrea sa-si accelereze dezvoltarea in SUA, Canada, Australia si Europa) a strans 51 milioane €, timp de 8 luni: alte 30 milioane € au venit recent de la Allied Irish Banks.

„ING este dedicat oferirii de solutii de plata usor de folosit si libertatii de alegere a clientilor nostri. Aceasta investitie si acest parteneriat le va permite clientilor nostri sa economiseasca si mai mult timp si bani atunci cand fac plati internationale”, a transmis Evelien Witlox (Director General al Departamentului Plati & Carduri la ING).

Leave a reply