Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

ING investeste 21 milioane € intr-o platforma internationala de plati

ING – una dintre bancile de top din Europa – vrea sa ofere clientilor corporate si IMM-uri solutii de plata mai rapide, mai ieftine si mai usor de folosit, iar in acest scop va investi 21 milioane € in platforma internationala de plati B2B TransferMate, citim pe ing.com. In schimbul sumei amintite, banca va primi o mica cota-parte a actiunilor companiei, scrie blog.transfermate.com.

Parteneriatul va fi demarat anul viitor si face parte dintr-o runda de investitii in cadrul careia TransferMate (care isi planuieste extinderea in zona Asia-Pacific si vrea sa-si accelereze dezvoltarea in SUA, Canada, Australia si Europa) a strans 51 milioane €, timp de 8 luni: alte 30 milioane € au venit recent de la Allied Irish Banks.

„ING este dedicat oferirii de solutii de plata usor de folosit si libertatii de alegere a clientilor nostri. Aceasta investitie si acest parteneriat le va permite clientilor nostri sa economiseasca si mai mult timp si bani atunci cand fac plati internationale”, a transmis Evelien Witlox (Director General al Departamentului Plati & Carduri la ING).

Leave a reply