Inregistreaza-te

Conectare

Parola pierduta

Ti-ai uitat parola? Introdu adresa de email asociata contului si vei primi instructiuni pentru recuperarea parolei.

Adauga intrebare

Trebuie sa te conectezi pentru a adauga o intrebare.

Conectare

Inregistreaza-te

Pentru a avea acces in toate sectiunile site-ului este nevoie sa ai cont.

ING investeste 21 milioane € intr-o platforma internationala de plati

ING – una dintre bancile de top din Europa – vrea sa ofere clientilor corporate si IMM-uri solutii de plata mai rapide, mai ieftine si mai usor de folosit, iar in acest scop va investi 21 milioane € in platforma internationala de plati B2B TransferMate, citim pe ing.com. In schimbul sumei amintite, banca va primi o mica cota-parte a actiunilor companiei, scrie blog.transfermate.com.

Parteneriatul va fi demarat anul viitor si face parte dintr-o runda de investitii in cadrul careia TransferMate (care isi planuieste extinderea in zona Asia-Pacific si vrea sa-si accelereze dezvoltarea in SUA, Canada, Australia si Europa) a strans 51 milioane €, timp de 8 luni: alte 30 milioane € au venit recent de la Allied Irish Banks.

„ING este dedicat oferirii de solutii de plata usor de folosit si libertatii de alegere a clientilor nostri. Aceasta investitie si acest parteneriat le va permite clientilor nostri sa economiseasca si mai mult timp si bani atunci cand fac plati internationale”, a transmis Evelien Witlox (Director General al Departamentului Plati & Carduri la ING).

Raspunde la aceasta intrebare