Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Altex isi deschide marketplace

Retailerul Altex a anuntat ca lucreaza la o platforma de tip marketplace, care va concura cu eMAG (lansat in 2011 si avand peste 4.000 de magazine partenere), Flanco (lansat in 2016) si recent deschisul marketplace CEL.ro (lansat in martie, cand compania estimea ca sistemul va genera 25% din totalul vanzarilor, in prima jumatate a anului 2018), aflam de pe profit.ro. Informatia a fost confirmata de Dan Ostahie (care controleaza Altex), pentru sursa amintita: acesta a spus doar ca a infiintat firma Altex Marketplace SRL.

In martie, Altex incepea sa vanda produsele proprii pe marketplace-ul eMAG, peste 900 la numar, ajungand acum la un total de 1.805 oferte, din categorii ca: laptopuri, tablete si telefoane; electronice si climatizare; casa, bricolaj si petshop; gaming; ingrijire personala si cosmetice.

Altex este cel mai mare retailer offline de pe piata romaneasca, cu afaceri de 3,28 miliarde lei in 2017 si un profit net de 48,66 milioane lei.

Comentariu ( 1 )

  1. […] legate de faptul ca Altex isi va deschide un marketplace au ceva vechime: in 2018, Dan Ostahie infiinta firma Altex Marketplace SRL, iar in 2019 compania […]

Leave a reply