Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Google si-a extins integrarile de shopping, cu 3 platforme e-commerce noi

Pe Google au loc zilnic peste 1 miliard de sesiuni de shopping, iar consumatorii descopera online din ce in ce mai multi retaileri digitali. Pentru a crea o punte de legatura intre cerere si oferta, Google si-a extins integrarile de shopping: retailerii online care vand pe platformele WooCommerce, GoDaddy si Square pot acum sa isi expuna gratuit produsele pe Google, citim pe blog.google. Asta dupa ce compania a anuntat recent un parteneriat similar cu Shopify.

In plus, compania testeaza o noua experienta gratuita de checkout, care le arata cumparatorilor toate optiunile de cumparare oferite de un comerciant. In momentul cand cineva descopera un produs pe Google, va vedea un sumar al acestor optiuni (un site online, un magazin fizic aflat in apropiere, alte magazine online care vand produsul) si va putea achizitiona mai rapid si mai usor. In curand, comerciantii vor avea si optiunea de a permite utilizarea aplicatiei Shop Pay (Shopify), pentru plata. Acest nou tip de experienta de cumparare e momentan testata de Google in Search si Shopping, urmand ca in a doua parte a lui 2021 sa apara si pe YouTube si Images.

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply