Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Esteto Marketplace: vanzari mai mari cu 87%YoY, in primele 5 luni din 2021

Marketplace-ul a devenit un canal principal de vanzari pentru multi retaileri, in ultimul an – tendinta accelerata de digitalizarea in contextul pandemiei COVID-19 – si va continua sa genereze venituri importante jucatorilor din comertul online, odata cu schimbarea comportamentului de consum al clientilor. Magazinul online pentru femei Esteto.ro (care are prezenta regionala, in Romania, Ungaria si Bulgaria) anunta, intr-un comunicat de presa, ca a inregistrat o crestere cu 87% YoY a vanzarilor in propria platforma marketplace.

Cresterea vanzarilor in acest interval a fost motivata de functionalitatile premium ale platformei Esteto Marketplace, diversitatea vanzatorilor, calitatea serviciilor pe intreg lantul de vanzare si apetenta crescuta a clientilor pentru comertul online. In prezent, Esteto Marketplace ofera posibilitatea cresterii vanzarilor pentru 517 magazine partenere inscrise in platforma.

„Daca pe tot parcursul anului trecut s-au alaturat  Esteto Marketplace 93 de noi parteneri, care au listat 78.000 de produse, de la inceputul lui 2021, peste 100 de parteneri noi, care au listat aproape 39.000 de produse, au ales platforma noastra marketplace. Pentru a le oferi clientilor nostri o gama diversa de produse si servicii post vanzare de calitate, cautam mereu parteneri seriosi, cu experienta in e-commerce, care au stocuri, oferte bune si capacitatea de a respecta termenele de livrare. Tinta noastra este sa incheiem anul cu 300 de noi parteneri in platforma”, spune Octavian Jomir (foto, Cofondator Esteto.ro).

Esteto.ro investeste constant in dezvoltarea platformei marketplace, oferind si servicii de consultanta partenerilor pentru a lua cele mai bune decizii, pentru a integra cel mai simplu fluxurile lor cu platforma Esteto Marketplace, concomitent cu realizarea de campanii de marketing dedicate produselor din marketplace. In ceea ce priveste investitiile de anul acesta, strict pe segmentul marketplace, Esteto.ro se axeaza pe automatizarea procesului de lucru, de integrare cu firmele de curierat si cu platformele e-commerce si pe cresterea numarului de parteneri si a numarului de produse listate de catre acestia.

Pentru partenerii Esteto Marketplace, integrarea in platforma presupune:

  • listarea produselor rapid, direct in platforma, prin import din Excel sau prin API
  • incasare rapida a banilor direct in cont
  • zero taxe de setup si administrare de cont
  • zero comision de procesare a platilor cu cardul
  • livrare cu oricare dintre curieri si stabilirea propriei politici de livrare si costurile aferente
  • suport dedicat

Esteto.ro nu percepe comisioane de listare in platforma marketplace, comisioane pentru  platile cu cardul si nici comisioane pentru transport sau comenzi anulate si returnate. Singurul comision perceput este cel  pentru comenzile livrate si incasate, fara transport si TVA.

Leave a reply