Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Etsy.com a platit 1,62 miliarde $ pe app-ul de moda second-hand Depop

Etsy.com a platit 1,62 miliarde $ pe app-ul britanic Depop, majoritatea sumei urmand a fi platita cash, informeaza cnbc.com. Tranzactia urmeaza sa fie finalizata pana in al treilea trimestru din 2021. Sediul Depop va ramane la Londra, compania va opera de sine-statator si va fi in continuare condusa de managementul actual.

Depop este un marketplace de Fashion second-hand fondat in 2011, destinat consumatorilor din Generatia Z (tineri de pana la 24 de ani) si axat pe piese vestimentare unice si moda sustenabila. Depop opereaza in 150 de tari si are in jur de 30 de milioane de utilizatori inregistrati, iar 90% dintre ei au mai putin de 26 de ani.

Josh Silverman (CEO Etsy) a transmis ca sunt incantati de achizitia companiei care este, din punctul lui de vedere, principala locatie online de unde consumatorili Generatiei Z cumpara moda second-hand. „Depop este un marketplace vibrant, cu o comunitate pasionata, o oferta extrem de diferita de produse unice si credem ca are un potential semnificativ de dezvoltare, pe viitor”, a transmis Silverman presei. „Generatia urmatoare (intra pe Depop) pentru a explora tinute unice si pentru a face parte dintr-o comunitate care schimba felul in care facem cumparaturi. Comunitatea noastra este compusa din oameni care creeaza un nou sistem de Fashion, stabilind tendinte noi si transformand vechiul in nou. Vin pe Depop pentru haine, dar raman pentru cultura”, a completat Maria Raga (CEO Depop).

Leave a reply