Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Pregateste-ti magazinul sa vanda! Participa la Black Friday SUMMIT (27 septembrie – 1 octombrie)

Pregateste-ti magazinul sa vanda! Participa la Black Friday SUMMIT in 27 septembrie - 1 octombrie

Pregatesti o campanie de Black Friday anul acesta? Optimizeaza-ti planul de actiune la Black Friday SUMMITEvenimentul are loc online, in perioada 27 septembrie – 1 octombrie, iar participarea la sesiunile live este gratuita.

Summit-ul se concentreaza exclusiv pe Black Friday, abordand cele mai “dureroase” subiecte ale antreprenorilor: logistica, strategia de marketing, Ads si atragerea unui trafic care converteste, nu doar abandoneaza produse in cos. Vrei sa fii blindat pentru Black Friday in acest an? Inscrie-te la summit!

Cum se desfasoara Black Friday SUMMIT

Timp de 5 zile, incepand de la ora 9:00 dimineata vor avea loc cate 4 sesiuni live zilnice. Acestea vor putea fi accesate pe Zoom, precum si pe grupul de Facebook “eCommerce cu Gomag”. Black Friday SUMMIT 2021 reuneste pe scena virtuala cateva nume cunoscute in comunitatea de eCommerce din Romania – furnizori de servicii, transportatori, specialisti de marketing si reprezentanti ai echipei Gomag, cei care organizeaza acest eveniment.

Se vor aborda subiecte precum SEO in eCommerce, gestionarea livrarilor, a platii online si munca din depozit, dar si strategia de marketing pentru Black Friday de la A la Z, inclusiv ads, afiliere si tactici de fidelizare. Scopul oricarui antreprenor, in ultimul trimestru al anului (dar nu numai), este sa atraga atentia clientilor si sa ii convinga sa cumpere mai mult (si repetat).

Ideea e ca piata de eCommerce este generoasa pentru clienti – au de unde alege si sunt influentati de o multime de factori inainte de a lua decizia de cumparare. Sesiunile video organizate la Black Friday SUMMIT au rolul sa te ajute pe tine – antreprenor, angajat al unei afaceri sau specialist de marketing – sa iti conturezi un plan de actiune personalizat, astfel incat sa gasesti clientii profitabili si sa ii convingi sa cumpere si sa devina fideli.

Asa ca esti asteptat in perioada 27 septembrie – 1 octombrie, online, sa fii cu ochii si urechile pe sesiunile live de la summit. 

Inregistreaza-te gratuitInregistrarile video de la eveniment vor fi disponibile doar contra cost, sub forma unui curs insotit de bonusuri in Academia de eCommerce.

Pentru comenzile pana in 27 septembrie, echipa Gomag a pregatit un pret minimal, ce urmeaza sa creasca pe durata evenimentului si dupa finalul acestuia. Daca vrei sa iti asiguri accesul la inregistrari, recomandat e sa le comanzi de pe acum.

Alatura-te celor 15+ speakeri la Black Friday SUMMIT si primesti resurse, planuri, idei si sfaturi care iti pot transforma afacerea intr-o masina de vandut de Black Friday.

Despre organizatori

Gomag este una dintre cele mai populare platforme eCommerce din Romania, platforma pe care vand peste 2200 de magazine online din toate industriile. Printre clientii acesteia se numara BeautyBee, ProduseCosmetice.ro, PersonallyME, Aqualine, VanillaDays, SportPartner, Magazin Traditional, E-acumulatori, Photosetup, Buy4Baby si multi altii.

Platforma se diferentiaza de concurenta prin functionalitati native exclusive pentru piata romaneasca, precum modulul de creare landing page & blog direct in platforma, pop-up-uri, GoBots (automatizare), CRM, configurator tema si 150+ de aplicatii presetate. Platforma Gomag este proiectul lui Cosmin Daraban (CEO Gomag) si Aurelian Motica (CTO Gomag), in spatele caruia lucreaza o echipa de 30+ de oameni.

Sursa foto: gomag.ro

Citeste si:

Despre Cosmin Daraban

Online din 2000, Cosmin Daraban este specializat in marketing online si eCommerce, CRO (optimizarea ratei de conversie) si tehnici de crestere a traficului si vanzarilor. Printre proiectele lui Cosmin se numara platforma Gomag, una dintre cele mai populare solutii eCommerce din Romania, board game-ul GoFunnel, podcast-ul Doza de eCommerce by Gomag, hub-ul de educare Academia de eCommerce si cartea eCommerce no Bull$#!t. Tot ce ai nevoie pentru a vinde online, lansata in 2019. Probabil il cunosti si in calitate de jurat sau speaker la cele mai importante evenimente din eCommerce-ul romanesc. De-a lungul anilor, alaturi de echipa sa, Cosmin a contribuit la cresterea a numeroase firme, iar in prezent, pe platforma se dezvolta peste 2700 de magazine online, din toate industriile.

Follow Me

Leave a reply