Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Nu ai cont inca? Creează un cont nou pentru a avea acces in toate sectiunile ECOMpedia.ro.

Francezii care cumpara online prefera desktop-ul

200939

In Franta, cumparaturile online se fac preponderent pe PC-uri: 64% dintre francezii care au de gand sa cumpere cadourile de Craciun de pe Internet vor folosi in acest scop un computer/laptop, scrie emarketer.com. Asta a descoperit un studiu realizat in octombrie de Médiamétrie/NetRatings, pentru Fédération du E-commerce et de la Vente à Distance (FEVAD). Concluziile au fost trase in urma intervievarii a 3.018 utilizatori de Internet, de peste 15 ani.

87% dintre respondenti au spus ca au de gand sa se documenteze online in legatura cu aceste cadouri de Sarbatori, dar doar 68% le vor si cumpara de pe Internet. Francezii cumpara online mai ales carti, DVD-uri, console de jocuri si detergenti; dar nu si bijuterii, mancare sau obiecte din piele – pe care prefera sa le vada in magazinele fizice.

200732

In plus, francezii sunt comozi cand vine vorba despre livrarea produsului cumparat online, a descoperit acelasi studiu: majoritatea prefera sa primeasca acasa comanda (81%), scrie tot emarketer.com. 67% aleg sa ridice produsul dintr-un pickup point si 32% – dintr-un magazin.

Cifrele nu au luat in considerare atacurile de la mijlocul lui noiembrie, din Paris, explica FEVAD – prin urmare numarul francezilor care se indreapta spre online s-ar putea sa fie si mai mare decat cel preconizat.

Leave a reply