Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Foodpanda.ro a atras peste 90% dintre restaurantele din portofoliul Uber Eats

Dupa ce Uber Eats si-a incetat operatiunile pe piata locala, platforma foodpanda.ro a reactionat rapid si anunta (intr-un comunicat de presa) ca peste 90% dintre restaurantele care se regaseau in oferta Uber Eats din Bucuresti, Timisoara si Iasi se afla in prezent in portofoliul propriu. Cea mai mare platforma de food ordering din Romania a venit in sprijinul restaurantelor partenere Uber Eats si a accelerat procesul de inrolare al acestora in cadrul platformei, pentru ca operatiunile majoritatii restaurantelor sa continue fara intreruperi si dupa data de 3 iunie. De asemenea, in ultimele 3 luni au listat in total peste 1.000 de restaurante noi partenere la nivel national (incusiv cele din portofoliul Uber Eats).

Pentru a veni in sprijinul clientilor care apreciau ofertele de tip „1+1 gratis” ale restaurantelor partenere Uber Eats, din 3 iunie foodpanda.ro desfasoara o campanie similara, la care vor participa peste 100 dintre aceste restaurante. Campania va fi activa pana pe data de 3 iulie. Totodata, compania a recrutat pozitii importante din cadrul echipei operationale Uber Eats – ca Andreea Arisanu  (ex-Head of Account Management Uber Eats) si Robert Anghel (ex-Sales Representative Uber Eats); in plus, este in discutii si cu alti angajati cu un potential mare de alaturare, in perioada urmatoare.

„In ultimii ani, mi-am desfasurat activitatea intr-un mediu foarte dinamic, lucrand in industria ospitalitatii si food delivery. Sunt foarte incantata sa ma alatur acum companiei foodpanda, cel mai mare jucator de comenzi online de mancare din Romania. In continuare, obiectivul meu principal este sa contribui la dezvoltarea restaurantelor din tara, mai ales in aceasta perioada plina de provocari”, a transmis Andreea Arisanu (Project Manager foodpanda.ro).

„Odata cu retragerea de pe piata din Romania a Uber Eats, restaurantele au nevoie sa-si continue activitatea in zona de delivery, iar clientii care apreciau restaurantele din oferta Uber Eats sa-si poata comanda in continuare preparatele preferate. In prezent, peste 90% dintre restaurantele listate pe Uber Eats in Bucuresti, Timisoara si Iasi se afla in oferta foodpanda, iar echipa noastra lucreaza la inrolarea tuturor restaurantelor care nu se afla deja pe platforma noastra. De asemenea, am apreciat talentul echipei Uber Eats, un motiv in plus sa ii dorim in echipa foodpanda. Incepand cu luna aceasta, ni se vor alatura doi profesionisti valorosi in industrie, a caror experienta sunt convinsa ca ne va ajuta sa ne consolidam pozitia de top si sa adaugam plus valoare serviciilor noastre”, a completat Andreea Petrisor (Managing Director foodpanda.ro). 

Leave a reply