Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

FashionDays.ro deschide un marketplace online, in 2023

Retailerul de moda FashionDays.ro planuieste lansarea unui marketplace anul viitor, a anuntat Robert Berza (General Manager Fashion Days), intr-o conferinta de presa, citata de start-up.ro. Din informatiile oferite de acesta in cadrul conferintei de presa, pe segmentul de Fashion de pe eMAG.ro (care detine site-ul din 2015), circa 40% dintre venituri sunt aduse de marketplace – deci este vorba de un potential enorm, pe aceasta nisa.

„Pentru noi, anul viitor ar trebui sa fie destul de transformational. Vrem sa lansam un marketplace. E un proiect la care lucram deja de ceva timp, vom pune si prima linie de cod. Vreo 700 de branduri si furnizori. Acolo vor fi zeci si sute de branduri care vor veni in plus in oferta noastra. Depinde cat de rapid vom face tehnologia si vom face onboarding-ul”, a explicat Robert Berza. Noul marketplace FashionDays.ro ar trebui sa fie lansat pana in toamna lui 2023, conform estimarilor managerului.

Robert Berza a mai anuntat si ca retailerul de Fashion se asteapta la un profit dublu fata de anul anterior (circa 15 milioane €), in anul fiscal 2022 (1 aprilie – 31 martie 2023).

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply