Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Fashionable by Google: webinarii dedicate magazinelor online de fashion din România

Programul Fashionable by Google se adreseaza tuturor magazinelor din zona Fashion, prin care pot invata cum sa isi optimizeze website-ul si cum pot genera mai multe conversii cu ajutorul instrumentelor de marketing puse la dispozitie de Google.
fashionable-by-google
Proiectul se desfasoara sub forma de webinarii cu specialisti online si echipa Google, iar printre temele abordate se numara Online Trends & Strategy, Usability Tips & Tricks, Mobile, Video etc.
 
Magazinele interesate sa participe in acest program se pot inscrie aici. De asemenea, aici gasiti cele 4 tutoriale de pana acum:
 1. Tendinte in online shopping: https://www.youtube.com/watch?v=OMNG1kq-paU&feature=youtu.be 
  O scurta prezentare a programului si cateva insight-uri interesante despre tendintele de search din Romania. Curiosi sa vedeti care sunt estimarile Google in ceea ce priveste e-commerce-ul pe zona Fashion?
 2. Tips & Tricks pentru cresterea vanzarilor online: https://www.youtube.com/watch?v=nCpePBKWdHY&feature=youtu.be
  Ce culoare ar trebui sa aiba butonul „Adauga in cos” si unde ar trebui pozitionat mai bine pentru a creste rata de conversie? Testul cu „blur” va suna cunoscut? Aflati toate raspunsurile din trainingul sustinut de Liviu Taloi.
 3. AdWords Basichttps://www.youtube.com/watch?v=gpABxXX8px8&feature=youtu.be
  Vrei sa iti incepi activitatea in AdWords, dar nu esti sigur ca esti pregatit sa pornesti prima ta campanie? Alex Victoriu, Google Account Manager, prezinta in cea de-a 3 a sesiune a programului cateva sfaturi utile pentru incepatorii in AdWords.
 4. AdWords Advancedhttps://www.youtube.com/watch?v=_js7KM7qyrA&feature=youtu.be
  Toate „misterele” unor tehnice avansate in AdWords sunt descifrate in aceasta sesiune de Maria Stroe, Google Account Strategist.

Leave a reply