Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Nu ai cont inca? Creează un cont nou pentru a avea acces in toate sectiunile ECOMpedia.ro.

Fashionable by Google: webinarii dedicate magazinelor online de fashion din România

Programul Fashionable by Google se adreseaza tuturor magazinelor din zona Fashion, prin care pot invata cum sa isi optimizeze website-ul si cum pot genera mai multe conversii cu ajutorul instrumentelor de marketing puse la dispozitie de Google.
fashionable-by-google
Proiectul se desfasoara sub forma de webinarii cu specialisti online si echipa Google, iar printre temele abordate se numara Online Trends & Strategy, Usability Tips & Tricks, Mobile, Video etc.
 
Magazinele interesate sa participe in acest program se pot inscrie aici. De asemenea, aici gasiti cele 4 tutoriale de pana acum:
 1. Tendinte in online shopping: https://www.youtube.com/watch?v=OMNG1kq-paU&feature=youtu.be 
  O scurta prezentare a programului si cateva insight-uri interesante despre tendintele de search din Romania. Curiosi sa vedeti care sunt estimarile Google in ceea ce priveste e-commerce-ul pe zona Fashion?
 2. Tips & Tricks pentru cresterea vanzarilor online: https://www.youtube.com/watch?v=nCpePBKWdHY&feature=youtu.be
  Ce culoare ar trebui sa aiba butonul “Adauga in cos” si unde ar trebui pozitionat mai bine pentru a creste rata de conversie? Testul cu “blur” va suna cunoscut? Aflati toate raspunsurile din trainingul sustinut de Liviu Taloi.
 3. AdWords Basichttps://www.youtube.com/watch?v=gpABxXX8px8&feature=youtu.be
  Vrei sa iti incepi activitatea in AdWords, dar nu esti sigur ca esti pregatit sa pornesti prima ta campanie? Alex Victoriu, Google Account Manager, prezinta in cea de-a 3 a sesiune a programului cateva sfaturi utile pentru incepatorii in AdWords.
 4. AdWords Advancedhttps://www.youtube.com/watch?v=_js7KM7qyrA&feature=youtu.be
  Toate “misterele” unor tehnice avansate in AdWords sunt descifrate in aceasta sesiune de Maria Stroe, Google Account Strategist.

Leave a reply