Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Facebook are update-uri e-commerce noi, inclusiv Shops pe WhatsApp

Instagram Shops si Facebook Marketplace sunt, mai nou, completate de o noua modalitate de a face cumparaturi online pe retelele sociale marca Facebook: Shops pe WhatsApp, informeaza techcrunch.com. CEO-ul Mark Zuckerberg a anuntat recent trei update-uri e-commerce ale produselor Facebook (toate avand la baza comertul social): Shops pe WhatsApp si Marketplace, Shops Ads si Instagram Visual Search.

„Peste 1 miliard de persoane folosesc lunar sectiunea Marketplace, asa ca ajutam afacerile sa-si puna pe Marketplace magazinele (Shops), pentru a ajunge la si mai multi oameni”, a scris Zuckerberg, intr-o postare pe contul lui de Facebook. Practic, vei intra pe WhatsApp si vei putea accesa sectiunea Shop a unui retailer, putand discuta online cu acesta, inainte de a achizitiona ceva. Afacerile online trebuie sa-si seteze sectiunea de Shop o singura data, iar aceasta va functiona pe Facebook, Instagram si WhatsApp. Cea din urma aplicatie are peste 2 miliarde de utilizatori, la nivel global, dar doar in jur de 175 de milioane de persoane trimit zilnic mesaje via WhatsApp Business, pentru a obtine informatii de la diverse afaceri.

Pentru a permite afacerilor sa faca reclama produselor din sectiunea Shop proprie si a personaliza experienta de shopping a utilizatorilor (pe baza obiceiurilor de cumparare individuale), compania creata de Zuckerberg va lansa si noi tipuri de ad-uri (Shop Ads). Cat despre Instagram Visual Search, aceasta noutate va ajuta utilizatorii sa descopere produse noi, pe baza imaginilor de pe reteaua sociala care ii inspira.

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply