Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

evoMAG a dat startul la reduceri „Back to School”

evoMAG_Back_to_School

In perioada 22 august – 3 septembrie, evoMAG.ro ne invita „Back to School”, printr-o campanie de reduceri de pana la 50%, la peste 3.500 de produse, anunta compania intr-un comunicat de presa. Clientii vor putea beneficia de discounturi la produse de care au nevoie elevii pentru noul an scolar, iar Mihai Patrascu (CEO evoMAG) estimeaza o crestere de aproximativ 20% a vanzarilor in perioada urmatoare. Crestere care se va resimti similar si la nivelul intregii piete de retail online IT&C, mai spune acesta.

Astfel, printre produsele reduse cu ocazia acestei campanii „Back to School” se numara: imprimante de la 139 de lei, tablete de la 199 de lei,  televizoare/monitoare la preturi mai mici cu pana la 56%, solutii software antivirus de la 29 de lei ori boxa cu activare vocala Google Home. Noutatea din acest an este ca reducerile includ si ghiozdane, genti de umar, pahare si cutii pentru gustarea de pranz a elevilor, jocuri si jucarii educative reduse cu pana la 23% si jocuri pentru PC, PS4 sau Xbox One mai ieftine cu pana la 51%. Intreaga oferta este disponibila aici.

Bonus, pe toata perioada campaniei, toti clientii care cumpara de la evoMAG.ro pot castiga o multifunctionala profesionala Samsung, in valoare de 1.599 lei.

Leave a reply