Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Europa: Google Pay, disponibil magazinelor online afiliate PayU

Retailerii online care folosesc PayU in Europa au primit acces la plata prin Google Pay pe site-urile proprii si in aplicatiile lor mobile, citim intr-un comunicat de presa, pe payu.pl. Acum, clientii acestora pot plati prin Google Pay pe toate dispozitivele, indiferent de sistemul de operare si de browser-ul folosit, fara a avea nevoie de un card si fara a trebui sa iti completezi de fiecare data informatiile personale in sistem (datele sunt stocate in siguranta, in contul lor Google; stocarea se face intrand pe pay.google.com sau folosind aplicatia Google Play).

„Gratie Goole Pay, utilizatorii din Polonia si Europa nu mai trebuie sa creeze conturi in fiecaee noua aplicatie sau pe fiecare site nou. Plata se face usor si rapid, chiar de la prima vizita, peste tot unde e vizibl logo-ul Google Pay”, a transmis Florence Diss (Director EMEA Commerce Partnerships la Google), in comunicatul amintit.

Acum doi ani, providerul polonez de plati online PayU (aparut in 2002) a fost ales de Google drept partener pentru introducerea platii prin Google Pay (pe atunci denumit Android Pay) in Polonia, desi tara amintita era a doua piata europeana in care consumatorii puteau face plati contactless mobile. In Europa, PayU activeaza in Polonia, Rusia, Cehia, Slovacia, Ungaria, Romania si Turcia.

Leave a reply