Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Alibaba are planuri mari pentru Singles’ Day 2018

Pe 11 noiembrie, Alibaba va organiza editia din acest an a Singles’ Day, mega-evenimentul de shopping anual chinezesc, citim pe cnbc.com. Gigantul online chinez a dat startul festivitatilor cu o luna inainte, pe 19 octombrie, printr-un eveniment la Beijing, in cadrul caruia a explicat „noua strategie de retail” prin care spera ca in 2018 (an in care Singles’ Day implineste 10 editii) sa vanda cel mai mult de pana acum. Aceasta strategie consta in combinarea site-urilor e-commerce proprii Tmall si Taobao cu magazinele fizice, logistica, livrarea produselor alimentare si nu numai.

Anul acesta, in campania de reduceri de pe 11 noiembrie va fi inclus pentru prima data de Lazada.com.ph, site e-commerce din Singapore, cel mai mare marketplace din Asia de SE si in care Alibaba a investit 4 miliarde $. Gigantul chinez spera ca astfel va atrage, de Singles’ Day, clienti din Indonezia, Malaezia, Filipine, Thailanda, Vietnam si Singapore. In aceeasi zi, Ele.me va livra clientilor cumparaturile facute online in magazinele Starbucks din 11 orase chinezesti (inclusiv Beijing si Shanghai).

In 2017, de Singles’ Day s-au vandut produse, in valoare de 25,4 miliarde $ (in timp ce Black Friday a insemnat doar 5 miliarde $, in SUA), un record istoric! Creata de actualul CEO Alibaba, Daniel Zhang, in 2009, ziua reducerilor a insemnat atunci vanzari de produse in valoare bruta de 7,8 milioane $.

Leave a reply