Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

eMAG a intrat in etapa finala a fuziunii cu Extreme Digital, in Ungaria

Fuziunea dintre eMAG si Extreme Digital a intrat in etapa finala, care le da posibilitatea clientilor din Ungaria sa acceseze aproape 4 milioane de produse de pe o platforma unica, eMAG.hu, inclusiv prin aplicatia mobila eMAG. Pe langa simplificarea experientei de shopping, cei peste 2 milioane de clienti din Ungaria vor beneficia de acces la un numar mai mare de produse, preturi mai bune, comoditate mai mare prin servicii de livrare si retur la standarde inalte, anunta eMAG, intr-un comunicat de presa.

Anul acesta, eMAG si firma de curierat Sameday vor extinde reteaua easybox din Ungaria de la 450, la 700 de unitati. Totodata, livrarea va fi accelerata ,odata cu finalizarea investitiei in valoare de 100 de milioane € in primul depozit eMAG din afara Romaniei, din Dunaharaszti (langa  Budapesta), la inceputul lui 2023. Noul depozit le va facilita clientilor din Ungaria accesul la o gama si mai mare de produse din toate categoriile.

Potrivit firmei de cercetare de piata GKID, eMAG este liderul sectorului de comert online din Ungaria. La acest lucru contribuie semnificativ platforma eMAG Marketplace locala, unde activeaza si peste 2.000 de parteneri romani, care realizeaza mai mult de 40% din veniturile platformei. In vederea extinderii internationale, care reprezinta un pilon de crestere pentru dezvoltarea companiei, eMAG a demarat anul trecut un plan de investitii de 785 milioane de lei, pe urmatorii doi ani.

„Ne bucuram ca am ajuns in etapa in care activam sub un singur brand, pe o platforma comuna, si ca le putem oferi clientilor nostri din Ungaria o experienta de shopping superioara si servicii de livrare mai rapida, cu ajutorul tehnologiei si al know-how-ului dezvoltate in Romania. Acest nou pas in dezvoltarea internationala a eMAG ne sustine in strategia noastra de a crea cel mai mare ecosistem de ecommerce din regiune, prin oferirea unei game mai variate de produse si prin dezvoltarea de servicii care raspund nevoilor in continua transformare ale clientilor nostri din toate tarile in care activam”, transmite Daniel Spiridon (VP Business Development & Strategy eMAG).

Leave a reply