Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Eligma.io simplifica shopping-ul online via AI (VIDEO)

eligma

Din 17 aprilie 2018, platforma e-commerce Eligma.io va folosi Inteligenta Artificiala (AI) pentru a simplifica cumparaturile online, citim pe cointelegraph.com. Sistemul va fi testat in complexul BTC City Liubliana (Slovenia), unul dintre cele mai mari centre culturale, de afaceri, shopping, entertainment si recreatie din Europa, cu 450 de magazine si 70 de restaurant, in care intra annual 21 milioane de clienti. BTC City va deveni, astfel, „Bitcoin City”, promite compania.

Bazata pe tehnologia blockchain, Eligma vrea sa schimbe modul in care descoperim, cumparam si revindem produse pe Internet, oferind oamenilor un singur loc in care pot cumpara de pe magazine din intreaga lume, economisind timp pretios:

  • AI-ul te ajuta sa descoperi in doar cateva secunde (folosind algoritmii) cel mai mic pret, cea mai rapida si mai ieftina livrare pentru produsul cautat
  • sistemul presupune o singura logare in sistem si accesul la orice magazin online
  • un chatbot te ajuta sa ajungi la o decizie, putand sa adaugi intr-un singur cos produse de la multiple magazine
  • sistemul iti permite plata in criptomonede (chiar si pe e-shop-urile care nu au inca integrat acest tip de plata)
  • te ajuta sa iti inventariezi toate cumparaturile facute (platforma calculeaza valoarea actuala si viitoare a fiecarui obiect cumparat, spunandu-ti cand ar fi profitabil sa il vinzi)
  • daca vrei sa vinzi ceva, Eligma iti posteaza produsul online, in magazine second-hand
  • aduna laolalta bonusurile si reducerile primite de tine de la toate magazinele online al caror client fidel esti si iti permite sa le folosesti oricum doresti (program de fidelitate descentralizat, marca Eli Tokens)

Mai multe detalii puteti descoperi in clipul video de mai jos.

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply