Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Elefant.ro si Patria Bank dau credite clientilor Premium

elefant.ro

Pana pe 30 iunie, clientii Elefant Premium care cumpara pe elefant.ro produse de minim 100 de lei, primesc un cod de promotie, pe care il pot folosi pentru a primi un credit Patria Bank. Cu acest cod se intra pe site-ul dedicat ofertei, unde acestia vor primi o reducere la dobanda (1,5%) si DAE de la 8,86%, pentru creditul Patria Plus (cu asigurare de viata Allianz Tiriac, acordat rapid, fara adeverinta de venit, pentru un venit minim declarat de la doar 500 lei; se pot obtine sume de 7.000 – 80.000 lei pe o perioada de pana la 5 ani), scrie nocash.info.ro.

Parteneriatul de creditare a fost motivat de „tendinta de digitalizare pe piata de creditare romaneasca si cresterea achizitiilor online au facut fireasca aceasta colaborare, mai cu seama ca in Patria Bank punem un accent foarte mare pe dezvoltarea business-ului prin parteneriate relevante”, transmite Stefania Cristescu (Director de Marketing si Comunicare Patria Bank), citata de sursa amintita. „Ne dorim sa oferim clientilor nostri beneficii multiple pentru achizitiile pe care le fac pe elefant.ro, multumindu-le astfel pentru increderea pe care ne-o ofera. Campania vine sa sustina aceasta dorinta a noastra”, completeaza Adrian Horvat (Marketing Manager elefant.ro).

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply