Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

PayPal plateste 2,2 miliarde $ pentru iZettle

izettle

PayPal va cumpara compania suedeza FinTech iZettle, platind in acest scop 2,2 miliarde $, in al treilea trimestru al anului curent, anunta paypal.com. Tranzactia este cea mai mare din istoria PayPal, iar Dan Schulman (presedinte si CEO PayPal) transmite ca astfel compania sa va reusi sa isi mareasca prezenta in magazinele fizice din intreaga lume, ajutand micile afaceri sa se dezvolte frumos, intr-un mediu de retail omnichannel. „Micile afaceri sunt motorul economiei globale si cer din ce in ce mai tare un partener care le poate oferi o solutie care sa le ajute sa concureze in si sa castige cursa online, offline si mobile”, spune Schulman.

iZettle a fost prima companie care a dezvoltat un mini-reader pentru carduri si o aplicatie care transforma orice smartphone intr-un reader de carduri, indeplinind cerintele internationale legate de securitatea tranzactiilor. Practic, a ajutat comerciantii mici din Europa si America Latina care acceptau doar plata cash sa poata fi platiti imediat de clientii care au la ei doar cardul. iZettle a fost fondata in 2010, la Stockholm, de catre Jacob de Geer si Magnus Nilsson. Astazi, peste 1 milion de comercianti din 12 tari si de pe 2 continente le folosesc solutiile.

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply